Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem a külső számit, de én nem voltam olyan szerencsés, hogy izgató testű nővel szexeljek, akkor honnan tudjam, hogy az milyen?
Értitek? Ha nem voltam még szép nővel, akkor mégis miért hinném el, hogy az nem is olyna jo?
Egyébként meg a lányok általában kirpóbálják a hozzájuk képest sokkal jobb pasival a szexet...mert megtehetik...silány, semmitmondó életű, átlagos lányok is szexelhetnek jóval átlag feletti pasikkal.
Akkor egy hasonló pasinak miért nem jár a szép nő, legalább egyszer?
Neked a szád jár egyedül, nem a szép, jó testű nők. Tegyél érte, hogy jóképű, szép testű férfi legyél, nem egy rinyáló kis nyikhaj, mert már attól csökkent a libidóm, hogy elolvastam a kommentjeidet. Nem vagy szimpatikus, nem vagy megnyerő, csak hisztizel, követelőzöl és vagdalkozol. A csúnya lányoknak sem kellenél ilyen mentalitással, nem hogy a 10/10-eseknek.
Nyugodtam keress thai barátnőd, csak aztán nhogy kiderüljön hogy kukija van. Egyébként ott meg aztán főleg virítanod kell a lóvét.
tegyek érte, hogy jol nézzek ki?
miközben a nőknek meg INGYEN nő ki a melle?
nem tudom érzed e a különbséget, hogy pasiként DOLGOZNI kell nőként pedig NEM.
Nem kell dolgozni? :D Te viccelsz. Talán az, hogy szép legyen a bőrünk, nem munka? Vagy az, hogy feszes legyen a testünk, szőrtelen a lábunk (nem is beszélve a többi testrésztől), fényes a hajunk, ápolt a kézfejünk - ez nem "munka"? Sok pasi még azt is elvárásnak tekinti, hogy napi kétszer fogat mosson, meg pisálás után megmossa a mancsát.
A lányok kb egy százaléka, aki nyert a genetikai lottón és tökéletesen néz ki akkor is, ha napi mtíz percet foglalkozik magával, nekünk, nem ilyen szerencséseknek sok meló van abban, hogy jól nézzünk ki. Nem minden a csöcs.
Kérdező, hogy te mekkora egy tapló bunkó vagy.
Már bocs.
Te rinyálsz, hogy nem kellesz a szép nőknek, közbe meg a szerinted nem szép nőket szidod, mert hugy hurkásak és kicsi mellük van?
Ezek után te elvársz bármit is? Szerinted ők tehetnek róla, hogy ilyenek? Ők nem tehetnek róla, te viszont bőven tehetsz arról, hogy ekkora bunkó vagy.
Ezért nincs veled senki. Remélem amikor összefutsz egy nővel rögtön ilyen vagy ehhez hasonló kérdésekkel kezdesz nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!