Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem a külső számit, de én nem voltam olyan szerencsés, hogy izgató testű nővel szexeljek, akkor honnan tudjam, hogy az milyen?

Figyelt kérdés

Értitek? Ha nem voltam még szép nővel, akkor mégis miért hinném el, hogy az nem is olyna jo?

Egyébként meg a lányok általában kirpóbálják a hozzájuk képest sokkal jobb pasival a szexet...mert megtehetik...silány, semmitmondó életű, átlagos lányok is szexelhetnek jóval átlag feletti pasikkal.

Akkor egy hasonló pasinak miért nem jár a szép nő, legalább egyszer?

2017. ápr. 2. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg hajrá.

Egyszer élünk, semmi rossz nincs abban, ha egy férfiember azt is kipróbálja, hogy milyen k*rvázni.

2017. ápr. 2. 19:18
 42/77 A kérdező kommentje:
krváztam már, csak mondjuk ingyen :(
2017. ápr. 2. 19:20
 43/77 anonim ***** válasza:
56%
" pasinak miért nem jár a szép nő, legalább egyszer?" Fizesd meg és jár!!! De ingyért, semmiért miért járna? A rosszlányokon olyan gyönyörüek vannak, amig ez a lehetöséged megvan, miért kell rinyálni????????
2017. ápr. 2. 19:24
 44/77 A kérdező kommentje:

de nem érted meg, hogy a rosszlanyokon akik vannak azok már jellemre sem olyanok, mint egy normál civil lány?

hanem azokon látszik, hogy prostik...nem olyanok, mint egy szolid átlag lány, aki egyébként meg szeret kefélni.

2017. ápr. 2. 19:26
 45/77 anonim ***** válasza:
100%
Akik téged megfenyegettek, megaláztak, azok sem normális, szolíd, átlag lányok.
2017. ápr. 2. 19:27
 46/77 A kérdező kommentje:
a megfenyegetések ugy voltak, hogy volt kompeticiom és azok a fiuk kezdtek keménykedni, mert nem tetszett nekik, hogy én oda mertem menni....ők meg nem.
2017. ápr. 2. 19:29
 47/77 anonim ***** válasza:
Kérdező! Milyen testű,és arcú lányok jönnek be,akik olyan szép nők? Mutass képet!
2017. ápr. 2. 19:30
 48/77 anonim ***** válasza:
45%

Hát bszki, egyáltalán nem is ismered azokat a lányokat, akik a rosszlányokon vannak :D Elhiheted, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más, kedvesek, aranyosak, odaadóak egyébként, van nem egy, aki még élvezi is, amit csinál.

Egyáltalán nem olyan ez, mint a filmeken.

2017. ápr. 2. 19:32
 49/77 A kérdező kommentje:

hányszor irjam még le, hogy egyszer összjártam kefélni egy csajjal két honapig, akiről utána kiderült, hogy prosti és a rosszlanyokon is fenn van?

és én meg dugtam vele ingyen.

2017. ápr. 2. 19:34
 50/77 anonim ***** válasza:
87%
Akkor meg mi a f-szt rinyálsz?
2017. ápr. 2. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!