Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem a külső számit, de én nem voltam olyan szerencsés, hogy izgató testű nővel szexeljek, akkor honnan tudjam, hogy az milyen?
Értitek? Ha nem voltam még szép nővel, akkor mégis miért hinném el, hogy az nem is olyna jo?
Egyébként meg a lányok általában kirpóbálják a hozzájuk képest sokkal jobb pasival a szexet...mert megtehetik...silány, semmitmondó életű, átlagos lányok is szexelhetnek jóval átlag feletti pasikkal.
Akkor egy hasonló pasinak miért nem jár a szép nő, legalább egyszer?
Hát akkor meg hajrá.
Egyszer élünk, semmi rossz nincs abban, ha egy férfiember azt is kipróbálja, hogy milyen k*rvázni.
de nem érted meg, hogy a rosszlanyokon akik vannak azok már jellemre sem olyanok, mint egy normál civil lány?
hanem azokon látszik, hogy prostik...nem olyanok, mint egy szolid átlag lány, aki egyébként meg szeret kefélni.
Hát bszki, egyáltalán nem is ismered azokat a lányokat, akik a rosszlányokon vannak :D Elhiheted, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más, kedvesek, aranyosak, odaadóak egyébként, van nem egy, aki még élvezi is, amit csinál.
Egyáltalán nem olyan ez, mint a filmeken.
hányszor irjam még le, hogy egyszer összjártam kefélni egy csajjal két honapig, akiről utána kiderült, hogy prosti és a rosszlanyokon is fenn van?
és én meg dugtam vele ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!