Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem a külső számit, de én nem voltam olyan szerencsés, hogy izgató testű nővel szexeljek, akkor honnan tudjam, hogy az milyen?

Figyelt kérdés

Értitek? Ha nem voltam még szép nővel, akkor mégis miért hinném el, hogy az nem is olyna jo?

Egyébként meg a lányok általában kirpóbálják a hozzájuk képest sokkal jobb pasival a szexet...mert megtehetik...silány, semmitmondó életű, átlagos lányok is szexelhetnek jóval átlag feletti pasikkal.

Akkor egy hasonló pasinak miért nem jár a szép nő, legalább egyszer?

2017. ápr. 2. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
First world problems. :D
2017. ápr. 2. 19:35
 52/77 anonim ***** válasza:

Kedves 34-es hozzászóló! Elöször is köszönöm a jókívánságot, hogy megérdemeljem :)

Másodszor: természetesen igen, vannak olyan nők akik állampolgárságra hajtanak, ez nem vitatom. DE! Nézze már meg azokat az embereket akár Magyarországon, akár külföldön, akik ott házasodtak meg, és nem magyar volt a párjuk, vannak akik érdekből ez igaz. De olyanok is vannak, akik tényleg azért jöttek össze, mert igenis szeretik egymást, nem a külsó alapján döntötték el, élnek e vagy sem, hanem azért, mert azt szeretik, amik bennük van. Én úgy tapasztaltam életem során, és ne tessék megharagudni, de még mindig jobban kitudtam jönni akár egy kínai, koreai, japán, vagy akár amerikai hölggyel, és megtudtam találni bennök a közös hangnemet, mintsem egy Magyarországon élő nővel. Példákat hozhatnék fel arra, hogy egy magyar férfi mikép szeretett bele egy izlandi lányba, és együtt élnek, vagy egy magyar hölgyet egy kanadai férfival, boldogan élnek. Nem az állampolgárságra mentek, hanem mert tényleg megismerkedtek, megszerették egymást. Én nagy tisztelője, és hódolója vagyok a magyar hölgyeknek, de ilyen szinten sajnos azt kell mondanom, előbb találnék magamnak egy külföldi hölgyet, akit tényleg szerethetek, mintsem egy magyart... Lehet bennem van a hiba, de én így látom, és nem önzőségből, rosszindulattal írom ezt, csupán felvázoltam én hogy látom a helyzetet.

2017. ápr. 2. 19:39
 53/77 anonim ***** válasza:
Jogod van külföldi nőt keresni, senki sem tiltja.
2017. ápr. 2. 19:40
 54/77 A kérdező kommentje:
én tervezem, hogy kimegyek bangkokba, mert ott ugyanis tuti kellenék szexi lányoknak..mert ott nagyon értékes, ha az ember FEHÉR
2017. ápr. 2. 19:44
 55/77 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ezen most jót nevettem, próba szerencse kérdése, holnapi jegyed legyen Bangkok :D Hátha sikerül! Szurkolok!
2017. ápr. 2. 19:49
 56/77 A kérdező kommentje:

felmentem thai társkeresőre.

teljesen forditott a szereposztás, ott a thai nők versenyeznek a fehér pasikért...több nő van az oldalon, mint férfi....tha pasik nincsenek is fenn

sok csaj magától ir, pucér képeket nagyon könnyen küldözgetnek és még azok is, akik nem prostik.

szerintem nagyon egyszerü ott fehérként becsajozni, és ráadásul ott a legtöbb nő vékony, nincs elhizva...plusz én szeretem a barnább nőket, ugyhogy minden megvan amit keresek.

2017. ápr. 2. 19:51
 57/77 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne a magyar fiatal nők többsége elhízott? :D

Te is tudod jól, hogy ez gyenge provokáció, minden 2. magyar lány a fogyókúrájával van elfoglalva.

2017. ápr. 2. 19:53
 58/77 A kérdező kommentje:
jójó....akkor is én a vékony nőktől itthon teljesen el vagyok zárva.
2017. ápr. 2. 19:54
 59/77 anonim ***** válasza:
92%
Ha a szobádban ülsz egész nap, akkor biztosan. :D
2017. ápr. 2. 19:55
 60/77 anonim ***** válasza:
Mondom. Nők nyugatra, férfiak keletre, és mindenki megkapja, amire vágyik.
2017. ápr. 2. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!