Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem a külső számit, de én nem voltam olyan szerencsés, hogy izgató testű nővel szexeljek, akkor honnan tudjam, hogy az milyen?
Értitek? Ha nem voltam még szép nővel, akkor mégis miért hinném el, hogy az nem is olyna jo?
Egyébként meg a lányok általában kirpóbálják a hozzájuk képest sokkal jobb pasival a szexet...mert megtehetik...silány, semmitmondó életű, átlagos lányok is szexelhetnek jóval átlag feletti pasikkal.
Akkor egy hasonló pasinak miért nem jár a szép nő, legalább egyszer?
igen? Ne mondd már...jártál kondiba éveket? Sok pénz, idő és fáradozás?
29-es
odamentél több száz fiuhoz, türted a lerázást a terelést, a megalázást és esetenként a fenyegetéseket?
ja, hogy nem...
más fogalmaink vannak a munkáról...vagyis amit te munkának hiszel az nem az.
Ilyen rossz indulattal max. ukrán nőt kapsz,aki neked bejönne,de addig kellenél annak is,amíg EU-s állampolgáságot nem kapna.Vagy belarusz.Meg is érdemelnéd.
Nem én vagyok az egyetlen nő,aki írja,hogy pont emiatt a mentalitás miatt jön össze egyre több magyar nő más nemzetiségű férfiakkal,nagyrészt nem a pénz miatt.Mert nem csak a gyakorin fut bele ilyen barmokba,hanem még élőben is.
Vegyetek példát azokról a csúnya nőtársaimról,akik senkinek nem kellenek,csak az elvált,leszedált pasiknak,akik általában több gyereket már nem akarnak.Nekik is megalázó a helyzet,mégse picsognak.
Igen, jártam kondiba, de az a minimum, hogy itthon edzem. Kajára is figyelek, van étrendem, sok időm és pénzem megy erre, DE én élvezem, szeretem csinálni és jó az alakom.
Nem mentem oda több 100 fiúhoz, és szerintem az a pasi se normális, aki odamegy több 100 lányhoz, annak tuti van valami baja. :D Ha meg még fenyegettek is, csak azért mert kezdeményeztél, akkor vagy hazudsz, vagy pedig valami óriási, undorító gyökérségeket műveltél, vagy kiemelkedően bunkó, alja, proli, lim-lom nőkhöz mész oda (erre utal az is, hogy összeszedtél egy prostit random, akiről utána derült ki, hogy az).
Olyanból viszont kijutott bőven, hogy zátonyra futott az ismerkedés vagy az alakuló párkapcsolat, és volt részem bőven megaláztatásokban, bántásokban is. Na és?
volt egyszer, hogy mentem haza buliból és bementem a gyrosba venni sültkrumplit...
jöttem ki és egy csaj elkezdi h bebaxta a lábát a lépcsőn és h ez miattam van.
mondom neki nem inkább ANYÁD miatt?
válasz: neeeem, neeeem, miattad!
ebből is látszik, hogy a külsőm miatt rögtön igy bánnak velem...
de a rosszlanyokos proli felhozata nem érdekel...
olyan szolid lányokat nem lehet találni ott, amilyet én keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!