Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen idióták az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen idióták az emberek?

Figyelt kérdés

Fennt vagyok társkeresökön. Én nem vagyok pesti ,HB megyéböl ,de sok pesti ír rám ,hogy jaj találkozzunk meg stb. Holott kiírom ,hogy csak az én megyémből írjanak.

Miért írnak mégis? Ennyire pancserek lennének a pestiek ,hogy ott nem találnak nőt vagy mi?

Ez nagyon felidegesít már. Bocsi ,ha valaki magára veszi,akinek nem inge ne vegye magára.

2017. ápr. 1. 19:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9 nem mindegy az?
2017. ápr. 1. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Szóval nem vagy olyan szerencsétlen, hogy ne tudj összejönni valakivel a saját városodból? Akkor miért vagy még szingli, és miért szorulsz társkeresőkre?
2017. ápr. 1. 21:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es ,ha ennyire érdekel a magánéletem ,most ismerkedem egy pasival. Remélem nemsokára randi lesz belőle.
2017. ápr. 1. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!