Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen idióták az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen idióták az emberek?

Figyelt kérdés

Fennt vagyok társkeresökön. Én nem vagyok pesti ,HB megyéböl ,de sok pesti ír rám ,hogy jaj találkozzunk meg stb. Holott kiírom ,hogy csak az én megyémből írjanak.

Miért írnak mégis? Ennyire pancserek lennének a pestiek ,hogy ott nem találnak nőt vagy mi?

Ez nagyon felidegesít már. Bocsi ,ha valaki magára veszi,akinek nem inge ne vegye magára.

2017. ápr. 1. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert Crtl+C vel írnak, el se olvassák az adatlapot.
2017. ápr. 1. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

"Ez nagyon felidegesít már." De miért? Mások h..lyesége miatt miért húzod fel magad?

Sz..rd le és kész!

Egyébként pedig nem idióták, csak minden lehetőséget megragadnak, hogy párt találjanak magunknak (ez remélem nem baj?!), és talán, ha megismersz egy más megyéből valót, akkor te se kötöd majd az ebet a karóhoz mereven, hogy csak a te megyédből legyen valaki.

2017. ápr. 1. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
A nagy számok törvényét alkalmazzák.
2017. ápr. 1. 19:53
 4/13 A kérdező kommentje:

1 de oda írják azért ,hogy tudom ,hogy nem pesti vagy ,de azért írok hátha.

Az ilyen ennyire béna? Vagy mi?

2017. ápr. 1. 19:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Bocsi 2 ,hogy nem szerencsétlenkedek távkapcsolattal,semmi értelme. Minek,hogy heti 1-2szer lássam az illetőt,aztán azt sem tudom a többi napon ,hogy mit csinál. Hát köszi nem. Semmi értelme.
2017. ápr. 1. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:
12%

2-es vagyok

4 éve távkapcsiban vagyok, párom és köztem 200 km a táv, minden csak a két félen múlik. úgy volt, hogy most márciusban összeköltözünk, azonban anyukám februári halála most felborított mindent, ezért ezt elnapoltuk.

"aztán azt sem tudom a többi napon ,hogy mit csinál"

te aztán egy igazán olyan ember vagy, aki bízik a másikban. inkább magadat tedd rendbe agyilag.

egy megyén belül is vannak távolságok, és akkor se tudtok mindennap talizni. akkor is majd ellenőrizgetni fogod őt, hogy jaj, mit csinál a többi nap, mikor nem tudtok találkozni?

bocsi, de a mentalitásod nagyon szánalmas!

2017. ápr. 1. 20:00
 7/13 anonim ***** válasza:
7%

"Bocsi 2 ,hogy nem szerencsétlenkedek távkapcsolattal,semmi értelme."

Igazán nem kötekedni akarok, de téged odaragasztottak Palmatex-el Borsod megyébe, vagy mi?

Ez egy annyira kis fos semmi ország, a két legtávolabbi pontja között is lehet max kb. 500 km, az meg semmi, akárhova is költözöl, gyakorlatilag a szomszédba mész..

mindig elképedek rajta, hogy egy tipikus magyar mennyire röghöz kötött nyominger bír lenni, kb. átmegy a szomszéd faluba, és már úgy érzi, hogy a világ végén jár..

2017. ápr. 1. 20:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Bocsi ,hogy én mindennap szeretném látni a párom,nem pedig kinlódni. A távkapcsolatoknak a fele előbb-utóbb tönkre megy ,mert az egyik úgyis megcsalja a másikat. Nem hiszek az ilyen baromságokban,bocsi ,hogy nekem ez a véleményem. Nem vagyok hajlandó senki kedvéért utazgatni x km-t.

A másik minek szenvednék egy pestivel mikor én nem vagyok olyan szerencsétlen ,hogy ne találjak az én városomból valakit

2017. ápr. 1. 20:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mész ki a városodba és ismerkedsz személyesen?
2017. ápr. 1. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem adj fel hirdetést a helyi lap(ok)ban is, hátha sikerül egy helybélivel összejönnöd. :)
2017. ápr. 1. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!