Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti ertitek az ilyen tipusu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ertitek az ilyen tipusu lanyokat?

Figyelt kérdés

Akirol szo van nagyon szep lany es mar kabe egy eve szingli. Szinte barkit megkaphatna rengetegen koslatnak utana jobb es kevesbe jobb palik is. Ha meglat egy helyes sracot kelleti magat neki amig az illeto bele nem csavarodik teljesen de onnantol mar nem erdekli es lepattintja. Mindenkivel ezt csinalja. Sokat jar bulizni is a baratnoivel is veluk jol elvan.

Vajon miert ilyen ez a lany? Ennek mi ertelme van? Kozben likeolgat kulonbozo hiresebb modelleket meg szineszeket akik bejonnek neki, romantikus kepeket neha stb. Tehat ot igenis erdekelne egy kapcsolat valoszinuleg. Azert ilyen mert senki sem eleg jo neki? Vagy romantikus es varja az "igazit"? Vagy mi? Szerintetek?

2017. márc. 31. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Várja azt a csávót, aki tényleg leveszi a lábáról.
2017. márc. 31. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
magyarra fordítva azt várja aki felett nincs hatalma,aki nem adja át neki a kontrollt.
2017. márc. 31. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Ismekek én is ilyen csajokat. Szerintem is olyan ő mint amit a 9-es ír. Megteheti, hogy minden héten abba a farokba üljön bele amelyikbe szeretne. Azt ne hidd, hogy nem dugatja magát. Dekoratív, szinte bárkit megszerezhet, hazaviszi, lepippantja, meglovagolja párszor és kész. Következő hét új buli, új srácok, új farkak, új kalandok. Úgy hívják ők ezt, hogy kiélik magukat, tapasztalatot szereznek stb. Carpe diem yolo-val. Én csak úgy hívom őket ahogy kell, mellébeszélés nélül, rib.ancok. Miattuk nem is járok a tipikus fiatalokkal teli bulikba. Tudnád hányat ismerek így is... 22
2017. márc. 31. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Basic bitch.
2017. ápr. 1. 00:46
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
Közben a fél város megdugta már...
2017. ápr. 1. 03:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Ismertem egyet, aki kb. ilyen volt és még csak kifejezetten szépnek sem volt mondható. Szerintem vele az volt a baj, hogy nem értékelte túl sokra magát és másoktól várta a megerősítést.

De férfiban is, aki állandóan tette a szépet más nőket, közben barátnője volt! Ott azért párkapcsolati játszma is lehetett a dologban.

2017. ápr. 1. 07:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Éli az életét,miközben várja a szerelmet.Van pár ilyen,és minden ilyen embernek van indoka,miért jó így neki.Nyilván neki is van oka,te meg ezt nem tudhatod...így jártál.Különben egyedül vagyok én is jó ideje.Tudom,hogy miért,másoknak nincs hozzá közük.Mégsem vagyok a fél város babája.
2017. ápr. 1. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!