Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a varosban az utcan elkezdenek lanyokat leszoligatni akkor szerintetek lehetseges hogy lesz vegre baratnom?
nagyobb eséllyel mintha csak vársz a sült galambra :)
24F
Ott a bibi, hogy ha ezt a kérdést ki kellett írjad, így, ebben a formában, akkor eleve semmi esélyed nem is volt a barátnő tényéhez.
Keress más elfoglaltságot, magadnak teszel vele szívességet.
Nincs baratnöd. Ha egy lany nemet mond, mert van baratja, nem tetszel neki, nem ert vagy mit tudom en milyen indokkal, akkor sincs baratnöd... nem veszitettel tehat semmit.
Ha viszont összejön, igazan büszke lehetsz magadra, hogy volt merszed ezt megtenni es majdani baratnöd is szivesebben fogja tarsasagban elmeselni, hogyan ismerkedtetek meg, mint ha a kezdet egy jobbra huzas lett volna tinderen.
Mindent bele, ne keseredj el, ha elsö par alkalommal nem jön össze! Sok lany titkon remeli, hogy ilyen törtenjen vele! Meg, ha esetleg nem is vagy az esete, jol fog neki esni, hogy felkeltette egy srac figyelmet.
Csak akkor vágj bele, ha jól viseled az elutasítást. Mert az ugye senkinek nincs a homlokára írva, ha
-van barátja,
-utálja az utcai leszólításokat,
-éppen halálosan szerelmes valakibe, ezért nem ismerkedik,
-leszbikus,
stb.
És még ha pont szingli és nyitott az ismerkedésre, akkor sincs rá semmi garancia, hogy te bejössz neki.
Úgyhogy nagyjából 1:100 az esély, hogy bejön, de addig 1-99 visszautasítást el kell szenvedned. Ha úgy érzed, hogy ez nem okoz számodra gondot, akkor csak hajrá!
Ez aranyos! :) Szerintem az otlet jo, de nem kell ez az eroltetett duma, egyszeruen csak probalj meg beszedbe elegyedni veluk. Barmirol, ami eszedbejut pl. alltok a megalloban es megkerdezed tole, hogy tudja-e miert nem jon mar negyed oraja a villamos, vagy szolj neki hogy nyitva maradt a taskaja - ha tenyleg! stb.
Tenyleg sose tudni, hogy ki az, aki utana szivesen veszi a tarsasagodat es aztan barmi lehet belole. Sok sikert!
Én az aranyos lányt kihagynám belőle, mert nem ismered, tehát nem tudhatod, hogy aranyos-e. Ha mindenképp ilyesmit is szeretnél belefűzni, akkor inkább azt mondjad, hogy tetszik.
Én amúgy tök örülnék ilyen leszólításnak. Ha mondjuk előtte szemezel az illetővel vagy mosolyogtok egymásra, akkor nem hiszi senki azt, hogy egy eszelő pszichopata vagy.
De tényleg számíts rá, hogy lehet, hogy el fog küldeni, mert nem szeretne utcán ismerkedni, barátja van, esetleg nem jössz be neki, épp siet valahová, vagy hasonlókat. (én amúgy saját tapasztalatom alapján belevennék még egyéb kategóriákat, mint: lehet, hogy Te tetszenél neki, de valami miatt nemet mond. Ilyen pl. rajtad van a napszemüveg és nem látja az arcod, Te tetszenél neki, de az öltözködésed már nem fogja meg, vagy pl. azt hiszed, hogy kb. egykorúak vagytok, de a lány 5-10 évvel fiatalabb vagy idősebb (velem mindhárom megtörtént, azért írtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!