Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti ertitek az ilyen tipusu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ertitek az ilyen tipusu lanyokat?

Figyelt kérdés

Akirol szo van nagyon szep lany es mar kabe egy eve szingli. Szinte barkit megkaphatna rengetegen koslatnak utana jobb es kevesbe jobb palik is. Ha meglat egy helyes sracot kelleti magat neki amig az illeto bele nem csavarodik teljesen de onnantol mar nem erdekli es lepattintja. Mindenkivel ezt csinalja. Sokat jar bulizni is a baratnoivel is veluk jol elvan.

Vajon miert ilyen ez a lany? Ennek mi ertelme van? Kozben likeolgat kulonbozo hiresebb modelleket meg szineszeket akik bejonnek neki, romantikus kepeket neha stb. Tehat ot igenis erdekelne egy kapcsolat valoszinuleg. Azert ilyen mert senki sem eleg jo neki? Vagy romantikus es varja az "igazit"? Vagy mi? Szerintetek?

2017. márc. 31. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is van ilyen lány ismerősöm. Posztogatja a hűségről szóló idézeteket, de minden pasiját megcsalja,ha megunja. Aki ilyen könnyen eldob másokat nemszabad komolyan venni. 22/L
2017. márc. 31. 22:24
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
én nem
2017. márc. 31. 22:25
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyeneket általában végül egy jóval idősebb pasi szokta befűzni. A lány ott a saját csapdájába esik, mert az idősebb ürgével nem tudja a bolondját járatni, sőt, ő szeret bele a csávóba. De amúgy is nagyon gyakori a dekoratív fiatal lány + min. 10 évvel idősebb koma felállás.
2017. márc. 31. 22:25
 4/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell neki a pasi, de mégis szereti úgymond ledominálni.

Nyilván mindenki szereti, ha odavannak érte, csak nem mindenki folyamodik szemét módszerekhez ezért. Ez a lány igen.

2017. márc. 31. 22:26
 5/17 A kérdező kommentje:
En csak azt nem ertem hogy jo neki ha egyedul van?
2017. márc. 31. 22:34
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Én arra tippelnék, hogy korábban érte valami sérelem, vagy vélt sérelmet hordoz magában és emiatt egyszerűen már velőből fél érzelmileg elköteleződni. Tuti valami gubanc van az elméjében ilyen téren és ez van kihatással a viselkedésére.
2017. márc. 31. 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:
34%
én férfiként 24 éve vagyok zingli megvan a zoka nem írom le
2017. márc. 31. 22:35
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Igen, vagy sérelem érte, vagy nem akar kapcsolatot.

Nem ismered egyébként a magánéletét, lehet, hogy kavar is valakivel úgy igazán.

2017. márc. 31. 22:35
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
Az, hogy szerinted és a te tudomásod szerint egyedül van, az nem azt jelenti hogy valóban egyedül mulatja az időt..talán egyszer-egyszer ez-az becsúszik éjszakára :) Élvezi az életet, a hódítást ami önbizalmat és visszajelzést ad hogy jó nő, meg a hódítást, a szabadságot. Játszik. Teljesen normális, ilyen életszakaszban van és kész. L
2017. márc. 31. 22:51
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

imádja a pincsiket mert ők a közönsége akik előtt tetszeleghet.

viszont soha nem jönne össze pincsivel,vagy más szóval kontroll átadóval.

2017. márc. 31. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!