Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék BDSM kedvelő lányokat?
Akár komoly kapcsolatra is, normális lányok akik szeretik a kikötözős szexet merre vannak?
Hivatásos domina nem megoldás mert kifejezetten taszít a verbális csicskáztatás, úrnőzés...stb.
26f
Nagyon sok lány szereti a BDSM bizonyos fajtáit (elég megnézni, hogy miért lett ekkora siker a szürke meg a sötét 50 árnyalata) csak nem hangoztatják és számítanod kell rá, hogy főleg szubmisszívek. Szexben domináns vagy switch lányokat már nehezebb valamivel találni.
Egyetlen ilyen oldal amit tudok az "smpixie", de az férfiaknak fizetős.
Akárhol. És nincs is a homlokukra írva, hogy szeretik vagy sem. Ezt csak megismerkedés alkalmával lehet megtudni. Pl. én is elég szolid és szerény vagyok amúgy (vagyis annak tartom magam :)), de nagyon szeretem, mikor úgy igazán .....
Nem kérek privit, köszönöm, van párom!
Mint mondtam, a legtöbb lány ilyen csak ne ezzel indíts első randin.
Ha esetleg megismersz egyet és eljuttok az ágyig akár, kevés mondana nemet pl. arra, hogy szeretnéd, ha hátra kötözné a kezed és orgazmusig (vagy többszörös orgazmusig) nyald. ;)
Csak nyitottnak kell lenni, el kell mondani tabuk nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!