Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan fiú/férfi, aki nem gyűlöli a nőket?
Akiknek a válaszai vagy kérdései nem arról szólnak, hogy milyen szemetek a nők...?
Akiknek pedig erről szól miért akarnak barátnőt?
Én nem gyűlölöm a nőket, bár rendszeresen megkapom itt a nőgyűlölő címkét.
Pedig csak arról van szó, hogy nem ringatom magam ábrándokba nőkkel kapcsolatban, és erre szoktam biztatni itt a férfitársaimat is.
Én nem gyűlölöm őket, csak azt rohadtul nem értem, hogy miért mindig az első másodpercből kell kiindulni és a külsőre rámenni, aztán minden belső tulajdonságot figyelmen kívül hagyni (meg hát lehetőséget se adni arra, hogy a külsőt kompenzálni lehessen). Meg ugye társkeresőn miért szakadna le a keze bárkinek is, ha reagálna egy üzenetre. Emberszámba venni a másikat alapvető lenne, és aki ennyire sem hajlandó, az bizony egy rоhadék*. Kortól és nemtől függetlenül, mert feltételezem, férfiban is előfordul az ilyen.
*Vajon ez volt az a szó, ami fennakadt a rostán?
Én nem utálom őket, de a rokonaimon kívül nem vagyok hajlandó emberszámba venni egy nőt sem.
22F
14# :DDDDD
Van itt 1-2 szanalom kategoria azert.
nem gyűlölöm őket. miért is gyűlölném. Mindig meg tudnak nevettetni.
Pl flörtöl.. majd mikor odamegyek hozzá kiderül,m hogy azt a bizonyos nézést, kezdeményezést ő nem annak tartotta, csak unatkozott.
Emiatt utálni őket?! :D ez inkább vicces mint bosszantó.
Én imádom és tisztelem őket. :)
Igazából a legtöbb embert "szeretem", nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!