Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legütősebb, legkreat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legütősebb, legkreatívabb Tinder üzenet, amire NEM kaptatok választ?

Figyelt kérdés
Amire azt hittétek, vicces lesz, vagy biztosak voltatok benne, hogy erre tuti vissza fog írni, de végül mégsem.

2017. márc. 31. 00:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdésnek tényleg elég egy szia!. Engem sem érdekelne, ha valaki idióta szóviccekkel jópofáskodik. Sokan hiszik azt magukról, hogy milyen viccesek, de ritka az igazi intellektuális humor.
2017. jún. 12. 18:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Gréta - kréta

Hadd áruljam el a titkot. Valószínűleg azért nem írt vissza, mert már óvodás kora óta csúfolták krétának, és már annyira utálja ezt a szót, hogy akármennyire poénnak szántad is, egyszerűen felmegy benne a pumpa. Tudom, mert nekem is olyan nevem van, hogy csúfoltak vele, és a mai napig van, hogy valakiben felötlik ez az "isteni poén", amire én már akaratlanul csattanok fel, olyan szinten gyűlölöm.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, soha de soha ne kreálj poént valaki nevére. Biztos lehetsz benne, hogy nem te vagy az első akinek a szójáték eszébe jutott, és nagyon valószínű, hogy bántó módon használták vele szemben. Ne emlékeztesd rá.

2017. júl. 8. 03:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet egy versel indítani, de lássuk be, ez a krétás elég kretén. Nem vicces, viszont értelmezhetetlen, és olyan faék egyszerű, hogy szavak random egymás után dobálásából is jobb vers születhet.

Tinderen két matchen volt, egyikre sem válaszoltak, utána letöröltem az egészet a phaszba. Más társkeresőkön írtam kreatív üzeneteket, nem is keveset, mindegyikbe szartak telibe, azóta nem nagyon fordítok energiát vadidegenekbe.

A tinderrel szerintem ugyanaz a gond, mint a legtöbb másik társkeresőbel, sőt, még olyanabb. Hiába matchels vanakivel. Lehet hogy addigra már napok óta beszélget, találkozgat valakivel.

2017. júl. 8. 06:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a sziaval indítás a legnormálisabb, mert az természetes és nem egy előadott, megjátszott valami. Igaz vannak olyan kiskirály lányok akik többet várnak el és elvárják, hogy elszórakoztassam, de általában azok alig tesznek bele az ismerkedésbe és nagyon unalmasak. Akik azzal kezdik, hogy "fiukák legyetek már kreatívabbak" azokat azonnal balra húzom.
2017. júl. 8. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!