Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legütősebb, legkreatívabb Tinder üzenet, amire NEM kaptatok választ?
Figyelt kérdés
Amire azt hittétek, vicces lesz, vagy biztosak voltatok benne, hogy erre tuti vissza fog írni, de végül mégsem.2017. márc. 31. 00:28
2/24 A kérdező kommentje:
Ha ez a csúcsformád, ne csodálkozz! :D
2017. márc. 31. 00:32
3/24 anonim válasza:
Január 1: hol van nyitva ilyenkor dohánybolt? :D
4/24 A kérdező kommentje:
Áhh, pedig ez jó! :D Főleg, ha néhány kilométert ír ki távolságnak, és nincs leírás a lánynál. Úgy gondolom, aki ilyen helyzetben nem válaszol, azzal nem is érdemes foglalkozni.
2017. márc. 31. 01:08
5/24 anonim válasza:
Igazából próbálkoztam mindenfélével, de semmi értelme mert 1 dolog számít hogy bejövök e a csajnak vagy sem, ezért bőven elég egy Szia-t írni, erre írtak vissza a legtöbben, a kreatív monológokra soha.
6/24 A kérdező kommentje:
Na jó, de köszönés után folytatni is kell valahogy a beszélgetést. Nem monológra gondoltam, csak +1 mondatra.
Persze monológot is írhattok, ha ötletesnek találjátok.
2017. márc. 31. 02:22
8/24 anonim válasza:
"szia, küldök egy gift ajándékba"
Es beillesztettem egy gif formátumú képet. Mer ugye gift = ajándék angolul. Szerintem zseniális :D De hát...
9/24 anonim válasza:
"Szia! A harmadik képen a barátnőd nagyon dögös csaj, megadnád a számát?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!