Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legütősebb, legkreat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legütősebb, legkreatívabb Tinder üzenet, amire NEM kaptatok választ?

Figyelt kérdés
Amire azt hittétek, vicces lesz, vagy biztosak voltatok benne, hogy erre tuti vissza fog írni, de végül mégsem.

2017. márc. 31. 00:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
a 7 és 9 jópofa :D
2017. márc. 31. 09:25
 12/24 A kérdező kommentje:

A giften felnevettem! :D

A "balra akartalak húzni" és a "jól néz ki a barátnőd" szerintem nem a legjobb kezdés.

2017. márc. 31. 09:36
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

"a "jól néz ki a barátnőd" szerintem nem a legjobb kezdés."

Nem mondod :D Nem is akartam komolyan kezdeni, csak trollkodtam a csajjal :D

2017. márc. 31. 09:45
 14/24 anonim ***** válasza:
16%
# 10: Jó, hát nem mindenki elég intellektuális a szóviccekhez... :D
2017. márc. 31. 19:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Nincsen olyan amire válaszolnak!
2017. ápr. 2. 11:52
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
De gáz ha valakinek így kell embert talalnia maga melle :D
2017. ápr. 14. 12:22
 17/24 anonim válasza:
47%

Volt egy lány akit Grétának hívtak és írtam neki egy ilyen kis rövid verset. Eléggé lesújtott, hogy nem reagált rá semmit és idővel szétvált. Szerintem volt benne játékosság, valamilyen szintű jövőkép, elég egyedi volt. Ezt írtam neki:

Szia kedves Gréta

Kezedben egy kréta

Jelöld vele, Kréta!

Lépjünk akkor, rajta!

Most erre, hogy nem lehetett reagálni valamit?:D Vagy van aki ettől megijed? Csak egy játékos vers. Maga a tény számít, hogy írtak egy verset a nőnek és nem feltétlen az, hogy mi a tartalma. Vagy van aki azt hiszi én már egyből mennék vele Krétára? Ennyire nincsen fantáziájuk, hogy ez csak egy esetlegesen a távoli jövőben bekövetkező dolog, de ugyanakkor jelzi a komoly ismerkedési szándékot és nyitottságot a kapcsolatra? De az is lehet, hogy csak véletlen húzott jobbra csak nem volt arca megírni. Amit egyébként utálok. Én ha valakit jobbra húzok annak biztos írok.

2017. máj. 12. 13:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Ha tippelnem kellene, Gréta valószínű nem értette, hogy a nagy kezdőbetű a görög szigetet jelöli, és így a vers is értelmezhetetlenné vált neki. Azért sajnálom, ötletes volt. :)
2017. máj. 12. 19:25
 19/24 anonim válasza:
23 éves nő volt. Csak tudja, hogy ha valami nagy betűvel van akkor az tulajdonnév. Gondolod, hogy magyarázatot kellett volna hozzá fűznöm? Az meg elsülhetett volna úgyis, hogy nem nézem ki belőle, hogy tudja, hogy Kréta az egy sziget. Bár szigetes gifen gondolkodtam, de úgy döntöttem az már túlzás lenne. Volt aki azt mondta nekem, hogy lehet, hogy azt hitte, hogy valahonnan másoltam a netről. Még ha úgyis lenne az is lényegesen több erőfeszítés mint egy szia! Mizu?. Mellesleg tényleg én költöttem. Már ha ez a 4 sor annak számít. Mert ugye a legtöbb lány azt írja, hogy legyél egyedi. Én inkább arra tippelek amit írtam is, hogy véletlen húzott jobbra vagy ő is csak önbizalomtréningből van fenn Tinderen.
2017. máj. 12. 23:40
 20/24 anonim ***** válasza:

"Bocsi veletlenul superlikeoltalak :)" amugy tenyleg veletlenul mert ronda csaj volt de o vissza is irt, kiderult van baratja pfff :D meghogy a ronda lanyok husegesebbek.

Amugy nemtudom. Eleve minek huz jobbra ha nem akar visszairni? Akkor huzzon balra erted. Szoval ezert en altalaban szia-val inditok csak szinte mindig visszairnak persze van aki nem. En ketszer akartam baromira hogy visszairjon a csaj mert kiemelkedtek a mezonybol az egyik visszairt a masik nem. Amikor nem irt vissza nagyon szarul esett :D Mert tavolrol ismertem is, meg szemeztunk is tobbszor es ugy orultem mikor meglattam hogy matcheltunk, meg hat nem nezek ki rosszul szoval vartam es vartam. Legszivesebben elkuldtem volna a ... mert olyan aranyosnak es normalisnak tunt raadasul ugye insta profilja is lathato volt gondoltam ohhh o lesz a kovetkezo baratnom. Szoval mar megint belelovaltam magam a semmibe, tipikus en. Asszem valami tok jo szoveggel inditottam csomot gondolkodtam rajta, raadasul mert gondoltam a szia-ra lehet nem ir vissza. Szerintem tok jo volt uvolt rola hogy mekkora jofej vagyok mit keresek en tinderen erted :D Most nem irom le mi volt mert eleg egyedi a csajhoz illeszkedo dolog volt amit a kepein szurtam ki ugyebar de tenyleg tok vicces meg kedves volt biztos voltam benne, hogy visszair. De akkorat csalodtam le is toroltem azt a xart :) Komolyan aki sejti mi lehetett az inditeka irja mar meg mert eskuszom nem ertem a noket...

2017. jún. 12. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!