Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene ebben? Lányokat szertnék kérdezni főleg.
Sziasztok! :)
Szóval az a probléma adódott, hogy van egy lány aki nekem nagyon bejön külsőre. A 'Tinderen' találtam rá, és ott be is "superlikeoltam", csak az a helyzet, hogy az applikáció azt nem jelzi vissza, ha visszautasított vagy "látta" már. Ezért nem hagynám annyiban a dolgot. :P
Egy suliba járunk, szóval van közös kapocs.
Tervem az, hogy ráírok majd facebookon, hogy "tisztázzam" a helyzetet. Meg is írtam előre, hogy mit írnék, már csak véleményekre várok. Főleg lányoktól szeretnék kérni véleményt, mert egy lánynak fogom írni. :)
Előre is köszönöm a segítséget és válaszokat. :)
20/F
U.I.: Amit küldök üzenet neki, azt privátba elküldöm annak, aki jelez. Kort is írjatok légyszi! :)
Nekem is elkuldheted.
Egyebkent mivel a mai vilagban ritka,hogy egy fiu eloben odamegy egy lanyhoz,sok lanytarsam szemeben kulon elony,ha egy srac eloben szolit meg minket. Szoval szerintem ez megjobb megoldas lenne,de ha facen szeretned,akkor is drukkolok.:)
Szia!
Nekem ne kuldj semmit, de mivel unatkozom gondoltam irok ide valamit, mert miert ne.
16l
U.I: de azert nehari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!