Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban fiúk! Milyen lányokat "vesztek észre" stílus alapján és nézitek meg őket?
Akik szépek. Sorry, de egy szép arcű csaj kopaszon is jó nő. Így van ez öltözékkel is. Legyél magad, az mindig jobb
16F
3-mas és 5-ös jól beszél.
Ennek ellenére természetes, hogy valaki egy adott stílusra jobban felkapja a fejét. Nekem például bejönnek az emo/scene öltözködésű csajok, minimális, igényes tetkóval és egy-két piercinggel. Persze nem túlzásba esve. Kicsit vad, kicsit extrém. De természetesen az öltözködés olyan lányt kell, hogy rejtsen, aki bejön (alkat, arc, stb.)
Öltözködést!? Azzal fiú foglalkozik? :D Én azt sem tudom megmondani milyen ruhában voltam tegnap nemhogy egy lány milyenben volt.
De komolyra fordítva a szót nálam az összkép számít, aminek bár tudtomon kívül de része a ruha is. Szóval olyat vegyél fel, ami jól áll. 18/F
Köszönöm a válaszokat!:)
Egyébként már láttam 1-2 fiút akik foglalkoztak a ruhával..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!