Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Stílus elüt, de ő mégis bejön?
Nem csak a "páva" félék jönnek be a lányoknak. Szerintem mondd el neki, és ha attól félsz hogy az egész iskola ezen fog csámcsogni akkor kérd meg őt hogy ha kölcsönös a vonzalom akkor egyenlőre titkoljátok el a kapcsolatot, ha pedig esetleg elutasítana akkor kérd meg,hogy ne kürtölje világgá. Egyébként attól, hogy valaki ad magára, és foglalkozik a hajával (persze csak egészséges mértékben)attól még nem feltétlenül "páva".
L
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan válaszoltok, köszönöm először is.
#1. válaszoló: sajnálom de másképp nem nagyon tudtam megfogalmazni mire gondolok..
#2. válaszoló: egész hasznos tanácsot adtál köszi:) oké azt megértem, hogy valaki foglalkozik a hajával, higénikus, külsőjére ad. Én is adok, de mégis más mikor 20cm magas seprű haja van valakinek, vagy szimplán jó megjelenésű, elegáns valaki. Szerintem.
#6 Egész jó ötlet.:) (Megpróbálom azért.)
#7 Ez a bökkenője egyedül, hogy nem hiszem hogy bármelyik is tartaná a száját ilyesmi témával kapcsolatban.. Egyébként 14/F.:P (De azért megpróbálom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!