Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nincs egy normális pasi sem?
#18 OMG
#10.Legalább őszinte.
#17. Zöld
Nem értem miért rágjátok ezt a csontot évek óta.
Ez így jelen formájában csak egy provokatív kérdés konkrétumok nélkül.
Én pl. teljesen normálisnak érzem magam és a környezetem szerint is az vagyok, még sincs senkim. Oké, nem vagyok egy matyóhímzés, de nálam jóval rosszabb kinézetű férfiaknak is van barátnője vagy felesége. Nincsenek káros szenvedélyeim, van hobbim, egy csomó dolog érdekel. Van normális munkám amiben jó vagyok, elismernek és átlag felett keresek vele, mindezt a nulláról indulva önerőből. Viszont nem vagyok az a társaság középpontja típus, sem hangadó. Társkeresőre sem járok fel, mert hiába csinálok egy normális profilt, hiába írok üzeneteket (nem a "Szimpatikus vagy, ismerkedünk?" típusúra gondolok), nem válaszolnak rá, maximum elolvassák. Fura módon introvertált típusként még mindig könnyebben ismerkedem személyesen, mert neten eddig 0 sikerrel próbálkoztam.
36\F
Nincsenek. Én mások véleménye alapján nagyon nornális voktam. Udvarias, figyelmes, érdeklődő, kedves. Megtapostak párszor és azóta nem érdekelnek. Bunkóbb vagyok, agresszívabb, szinte semmi nem hat meg, nem érdekel.
Kétféle férfi van szinte csak. Az egyik alapból egy tahó köcsög, a másik a nők miatt vált bunkóvá.
Én is egy panaszkodó nő vagyok, bár még csak hónapok óta vagyok szingli, de amit itt látok a válaszokban, azok alapján vágom, hogy miért panaszkodnak a nők :D a vicc az, hogy még aznap kijött ugyanez a kérdés férfi oldalról, csak ott a normális nőket keresték :D ááá
itt is valaki bizonyítja a normálisságát, mintha érdekelné bárkit is, hogy ő épp az, valaki szidja a nőket, mert nekik nem is a normális pasik kellenek, valakik bújtatva szidják a nőket, hogy miattuk változott meg, mert csak kihasználták (nem a normális srácokat használják ki, hanem azt, aki engedi). Nem értem az ilyen kérdéseket, nyilván vannak normális pasik és nők is. Bár én is nyomhatnám ki a kérdéseket, hogy miért nem találok olyan férfit, aki kitart mellettem és aki mellett én is meg tudok maradni, de annyi értelme lenne, mint ennek.
Mindkét oldal eltakarózik azzal, hogy a nők/férfiak felszínesek és ennyin múlik mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!