Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért felszínesek a mai lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felszínesek a mai lányok?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a mai világban nem lehet normálisan ismerkedni, mert minden lány csak a külsőséget nézi, hogy milyen izmos vagy, milyen kocsid van, mennyi pénzed van, hol laksz, milyen menő vagy? És a normális srácokat, meg lesem szarják, semmibe veszik, akik hűségesek, odaadóak, törődnek velük, szeretik őket... azok már nyálas b..zik, meg szart sem érnek, mert nem Mercivel járnak, meg nem keresnek milliókat meg nem nagy menők ...Mert a lányok csak a tökéletes Adoniszt keresik, aki Brad Pit, vagy Justin Biber vagy mit tudom én ki...aztán meg sírnak ha kihasználják őket! Miért lett ilyen felszínes a világ? És az emberek miért korcsosultak el ennyire?.......
2017. márc. 30. 16:00
1 2 3 4
 31/34 Carragher_x ***** válasza:
94%

"autócska a feneketek alatt,még egy nyomorult lcd tv-tek sem,ha nem lennének gyárban dolgozó emberek"

Tényleg nem akarlak megbántani, de gyári munkások túlnyomó többsége csak és kizárólag azért dolgozhat, mert egyelőre 3 paraszthajszállal olcsóbban végzik el az egyébként gépesítéssel már bőven kiváltható munkafolyamatokat. Szóval nemhogy nélkülözhetetlennek nem nevezhető egy betanított munkás, hanem a legvalószínűbb forgatókönyvek szerint 5-10 éven belül már szükség se lesz rájuk. És nem, ezzel nem azt mondom, hogy nem dolgozik keményen, tisztességgel, becsülettel, aki ilyen munkát végez, hanem azt, hogy a munkája értéktelen.

2017. márc. 30. 23:40
 32/34 anonim ***** válasza:

#30 Azért csináld lelkiismeretesen a munkádat, mert hamar találnak a helyedre mást. Míg egy felső vezetőt elég nehéz helyettesíteni. Attól még, hogy neked fogalmad sincs mi a felső vezető dolga, mert nem látsz bele teljes egészében csak a felszínt nézed, nem kell a kisebbségi komplexusod miatt leszólni. És nem, nem azért van a telefon a zsebemben, autó a fenekem alatt mert TE megszerelted, hanem mert az autó és telefongyártó cégek vezetője (vagy vezetői) felfedeztek egy piaci rést, amit aztán ügyesen ki is használtak. A te munkád pótolható, sőt pár éven belül már teljesen értéktelen lesz...olvass utána a 4. ipari forradalomnak.

Ja, nem vagyok felső vezető. Nekem is van főnököm aki látszólag sok mindenhez hülye és nem is értek egyet sokszor a döntéseivel, de mégis sikeres a vállalkozása.

2017. márc. 30. 23:43
 33/34 anonim ***** válasza:
Én speciel nem vágyom erős izmos fickóra nem érdekel milyen autója van az se baj ha nincs. Nem teljesen a kinézetre megyegyek. Legyen kedves, odaadó, illedelmes és persze szeressük egymást 31/N
2017. márc. 31. 05:43
 34/34 A kérdező kommentje:
Utolsó! Kàr, hogy a magadfajta nőből van kevesebb manapság!... Minden tiszteletem a tied!
2017. márc. 31. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!