Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felszínesek a mai lányok?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a mai világban nem lehet normálisan ismerkedni, mert minden lány csak a külsőséget nézi, hogy milyen izmos vagy, milyen kocsid van, mennyi pénzed van, hol laksz, milyen menő vagy? És a normális srácokat, meg lesem szarják, semmibe veszik, akik hűségesek, odaadóak, törődnek velük, szeretik őket... azok már nyálas b..zik, meg szart sem érnek, mert nem Mercivel járnak, meg nem keresnek milliókat meg nem nagy menők ...Mert a lányok csak a tökéletes Adoniszt keresik, aki Brad Pit, vagy Justin Biber vagy mit tudom én ki...aztán meg sírnak ha kihasználják őket! Miért lett ilyen felszínes a világ? És az emberek miért korcsosultak el ennyire?.......
#20 Ezt az összes siránkozó kérdés alá be kellene másolni. :) Végre valaki leírta szóról szóra amit én is gondolok.
2017. márc. 30. 18:33
22/34 anonim válasza:
Hát ez nagy hülyeség, barátom odaadó, törődő, szerető, nincs mercije, mégis izmos, helyes, jól fog keresni és jó helyen fog lakni, plusz kúl a járgánya (motor).
2017. márc. 30. 18:56
23/34 anonim válasza:
Mi a gond a gyári munkával? Azt is meg kell csinálni valakiknek. Kell valami olyasmit termelni,amiből pénz is van,hogy legyen pénz azoknak,akik az irodában ülnek,és "hű de fontos" dolgot csinálnak :) Sokan több száz rugót keresnek, közben nem sok értékelhető van a munkájukban. Némelyik vezető egy auditot nem tud pontosan megszervezni egy gyárban pl. Azoknak adnék bruttó 85 ezres fizetést, ha nem tetszik megbeszélhetnénk a dolgokat,hopp egy 10-essel kevesebb :) Nem azért írom ezt, mert irigylem,hogy mások mennyit keresnek, nekem mindegy,én a saját fizetésemből gazdálkodok, csak ki van már a ...-om,hogy mindig negatív példaként van feltüntetve ha valaki gyári munkás. Az általában az anyjánál lakik,megkeseredett stb. Én sem lakom az anyámmal,meg még jó pár munkatársam sem. Megkeseredettetek sem vagyunk.
2017. márc. 30. 19:52
24/34 A kérdező kommentje:
Nos elolvastam a válaszokat! Az építő jellegű kritikákat elfogadom! De viszont félre értésbe ne essünk,én egyáltalán nem a fullos pláza kúrvákat nézem, akik semmi értéket nem tudnak felmutatni azon kívül, hogy jó testük van, meg szép arcuk, mert az Isten megáldotta, hacsak nem úgy csináltatta meg magának, mert össze szopta rá a pénzt! De amúgy főzni nem tud, semmi illem és kultúra sincs benne, csak illegni billegni tud a plázában! Neem!!
Én nem az ilyen lányokra bukom! A normális átlagos lányokat szerezem, akik lehet nem top ladyk, de megvan bennük a nőiesség! Viszont sajnos, azt kell tapasztalnom, hogy manapság már ők is kezdenek elszállni a felszínesség felé!... Egyébként nem minden nőre értettem, hogy ilyen, de a többségük igen is ilyen!
2017. márc. 30. 19:59
25/34 A kérdező kommentje:
Én ugyanúgy dolgozom! Lehet nem egy irodába szopatom a titkárnőmet, a bőrfotelben, de legalább dolgozom és viszek haza pénzt! Szerintem ezt kéne értékelni és néni, és nem azt hogy multinál dolgozom vagy sem, és éppen nem a legpuccossabb éterembe viszem vacsorázni a miladyt mert neki épp ara van igénye, mert ami nem drága étteremből való kaja az már büdös! Nem értem miért a munka alapján kell megítélni az embereket! Egy szakmunkás lehet 1000x különb emberileg, mint egy nyakkendős f...szkalap a multicégnél aki elvan ájulva magától! Csak épp azt nem nézi, hogy ha nincs az a munkás, akkor nem lenne multi cége sem, mert nincs aki felépítse! Ha a paraszt nem dolgozik akkor nem eszel, mert nem lenne mit venni közértben! Ezen kéne elgondolkozni!...
2017. márc. 30. 20:16
26/34 anonim válasza:
Kérdező, én csak arra a mondatodra reagálnék, hogy a munkás nélkül nem lenne a cég sem. Viszont ez kölcsönös, tehát a parasztnak sem lenne munkája a cégtulajdonos nélkül. :D Sőt, míg munkást könnyű találni és helyettesíteni, addig egy vállalkozó szellemű embert aki céget alapít (olyat amire igény is van és működne is), viszont baromi nehéz, mert olyan tudás kell hozzá ami egy sima munkásnak nincs meg. (Most az olyan példáktól tekintsünk el, amikor valaki a kapcsolatai miatt kapott a segge alá egy céget, amit aztán finanszíroz is neki az állam, hiába veszteséges.)
Egyébként semmi bajom azzal, hogy egy férfi szakmunkás, ha ennek ellenére hasonló szellemi szinten vagyunk. Ugyanígy egy cégvezetővel sem jönnék össze csak a munkája és a fizetése miatt. Ha amúgy jófej, megbízható és nem arrogáns, akkor jöhet.
2017. márc. 30. 20:28
27/34 anonim válasza:
Ha szerinted minden munka egyformán értékes, nálad komoly gondok vannak.
Az nem különleges, hogy valaki dolgozik. Mindenki dolgozik. A bőrfoteles főnök is és a csaj is aki épp sz.pja. Gondolom te is szívesebben ülnél a fotelben, minthogy előtte térdelj.
Én becsülöm, ha valaki nem akar sz.pni, hanem hajt, hogy a fotelben ülhessen.
2017. márc. 30. 20:53
28/34 anonim válasza:
Régen meg érdekházasságok voltak, csak akkor a szülők döntöttek...
Ahhoz mentél, akihez mondták, sokszor már csecsemő korban lebeszélték ezt a szülők. Nem a pénz miatt, á, nem.
2017. márc. 30. 21:00
29/34 Carragher_x válasza:
A reakcióidból és az ezekből sugárzó roppant kifinomult modorodból ítélve, lehetséges, hogy nem a megkörnyékezett lányok a felszínesek...
2017. márc. 30. 21:10
30/34 anonim válasza:
23-as válaszomat miért kellett lepontozni?Vannak itt felsővezetők,akik a semmiért kapnak pénzt és megsértődtek? :) A büdös életben nem lenne mobilocskátok a zsebecskétekben, autócska a feneketek alatt,még egy nyomorult lcd tv-tek sem,ha nem lennének gyárban dolgozó emberek,akik ezeket vagy ezeknek az egyes alatrészeit összerakják,tesztelik. Úgy kellene mostantól nekem is hozzá állnoms munkámhoz,ahogy az emberek állnak hozzám,illetve hozzánk. Tenni rá magasról,aztán kit érdekel,hogy leáll az autó alatta. Miért csináljam lelki ismeretesen a munkámat,ha sokak szerint lenézendő a gyári munka? Azok miatt figyeljek oda,akiket nem is ismerek,meg amúgy lenéznének?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!