Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek a lányok?
Elsőre úgy tűnhet, hogy magam ellen beszélek, mert én is lány vagyok, de nem tudom megérteni, hogy a többi lánynak miért fontos, hogy a pasija gazdag legyen, vagy éppenséggel legyen valamennyi pénze...? Miért akarják pl. eltartatni magukat? Miért ez az egy életcéljuk, hogy eltartottak legyen? Miért nem akarnak elérni életcélokat?
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!
Ez egy evolúciós örökség elvileg. A nőknek nagyobb és kockázatosabb befektetés az utód, ráadásul ki van szolgáltatva a külvilágnak. Az utód biztos felneveléséhez erőforrások szükségesek, melyeket az apjától vár el.
A dologban ott a csavar, hogy mindeközben az alfahím génállományát szeretné, mint minden más nő, de az elfahímet is kizárólag egy nő foghatja meg, ám jellemzőbb, hogy egy sem, hisz a hímek stratégiája a dugjunk meg minél több nőstényt.
Mivel csak bétát tudna megtartani a nő, de alfától akar gyereket, igencsak jellemző a kakukkfióka intézménye a mai napig, mert a természet nem számolt az apasági teszt mindenki számára elérhető csodájával.
Miért kell mindenkinek a másik életével foglalkozni és miért nem elégszik meg csak annyival, hogy mindenkinek van saját élete és azzal kéne foglalkozni.
Az, hogy ki miért ilyen, miért ezt cselekszi, arra nincs konkrét válasz, mindenki egyedi és mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, ebbe senki nem szólhat bele.
És miért kell kritizálni és ítélkezni mások felett, hogy ő miért így viselkedik? Ha ő kitartott liba akar lenni, akkor legyen az, neki ez a jó és kész.
De téged, és a hozzád hasonlóakat miért frusztrál és érdekel ez, hogy ők miért ilyen felszínesek?
Van saját életed? Igen? Akkor foglalkozz azzal, biztos még rengeteg önfejlesztő és önismereti könyvet kell elolvasnod! Vagy esetleg a saját problémáiddal foglalkozz, hogy azokat megold.
Vannak, akiknek csak annyi az életcéljuk, hogy kapjanak sok drága táskát meg cipőket és azokkal mászkálhassanak fel-alá.
De az ennyire felszínes lányokból van kevesebb, szóval rosszul általánosítasz. A többség egyáltalán nem várja el hogy eltartsák.
"Miért ez az egy életcéljuk, hogy eltartottak legyen?"
Hmm kinek? Hol vannak az ilyenek? Én pont az ellenkezőjét látom; a legelső példám aki eszembe jut, egy ismerős családban az anyuka, aki 3 tíz év alatti gyereket nevel, ami simán feljogosítaná arra, hogy ne akarjon pénzt keresni, (és az anyagi helyzetük alapján meg is engedhetné magának) de mégis dolgozik részmunkaidőben.
Rengeteg anyuka ismerősöm dolgozik, van életcéljuk a család és a szappanopera nézés mellett...
Nem úgy akartad megfogalmazni a kérdést, hogy miért vannak olyan életcél nélküli nők, akik eltartatják magukat?
Mert ez még az oldal mércéjéhez képest is elég idióta általánosítás.
Igen 7-es, lehet rosszul fogalmaztam.
Miért vannak olyanok, akik...?
A másik felvetésre válaszolva pedig nem arról van szó, hogy ne a saját életemmel foglalkoznék, de egyszerűen közösségben élünk és elég nehéz lenne becsukott szemmel járni-kelni a világban.
Mindenki kíváncsi valamilyen kérdésre, ebbe nem kell belelátni többet.
Aki meg karrierista, az rohadtul nem tud kapcsolatban élni normálisan. Szóval valami aranyközéputat kéne találniuk. :D
De manapság nagyon sokan átesnek a ló túloldalára, csak a szélsőséges, vagy extrém dolgok irányába haladnak, mert az milyen jól mutat, ha akkora nagy ász vagy valamiben, vagy profi vagy a munkádban, vagy a hobbidban, vagy divatban, vagy manapság nagy divat, ha a fitnesz az életed... Közben meg semmi más nincs az életükben, csak az az adott dolog, amivel ki akarnak tűnni. Amit lehet mutogatni, hogy mekkora király vagyok... Közben meg ha kicsit a kulisszák mögé nézünk, meglátjuk, hogy milyen üres az élete az illetőnek.
Na mindegy, én sose fogom megérteni a nőket, se az embereket.
#8 Oh a nőknek rengeteg hobbijuk van...
Nem szoktad látni, hogy időről időre feltesznek olyan félig-meddig piszkálódó kérdéseket a pasik ezen az oldalon, hogy mi örömüket lelik a nők bizonyos dolgokban? [sminkelésben, fantasy olvasásban, kézműveskedésben, jógában - gyakorlatilag bármiben ezen a világon]
Elgondolkodtató, hogy vajon mennyire bizalmas kapcsolatot ápolhatnak egyesek a női ismerőseikkel.
Kérdező: akkor megnyugodtam :D
Amúgy - háát nem tudom... Vannak emberek, akiknek nincs életcéljuk, és akik jobban élvezik a semmittevést egy palotában, mint a munkát.
Mondjuk ez a céltalanság nem feltétlenül női dolog, (lásd: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ) de a szép nők könnyebben találnak maguknak egy olyan férfit, aki eltartja őket (persze tudni kell, hogy a férfi sem szívszerelmet keres, hanem egy státusszimbólumot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!