Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányok tényleg ennyire felszínesek? Vagy csak én vagyok más mint a többi korombeli fiú? (Lent a részletek) /Kicsit hosszú lessz/
Nos, adott vagyok én 181cm magas, 62kg nehéz srác.Egyébként szakácsnak tanulok...
A belsőmre azt szokták mondani..hogy más mint a többi korom beli fiúé..
Odaadó vagyok, mindíg őszinte..törődöm az emberekkel /melankolikus vagyok/ szóval ez leír...viszont nem a tökéletességre törekszem..
A lényeg..magányos vagyok jó ideje /2 év/ és..hiába megyek el szórakozó helyekre stb, nem találok normális lányt..normális alatt értem hogy van stílusa, nem átlagosan öltözik..lehet vele beszélgetni.
Neten, barátokon keresztül ismerek egy lányt..kedves..minden..2 év és 5 nap a kor különbség..tudok vele beszélgetni../igazából MINDÍG neten ismerkedtem meg lányokkal..mert..fogszabályzóm lessz valszeg emiatt nem akarnak jobban megimerni a lányok a közelemben..a lényeg hogy eddig szinte csak táv kapcsolatom volt. Mindíg elengedtem a lányokat, ha menni akartak..mert a távolság :| /..a lány 200km-re lakik tőlem. A lényeg, mit tegyek hogy a közelemben lévő lányok is megakarjanak ismerni? Állítólag nem vagyok ronda..csak..a fogszabi...tehetek egyeltalán valamit azért hogy a közelemben lévő lányok megakarjanak ismerni?
17/F
Hát..most úgy nincs hobbim :/ max hogy gitározni tanulok :)
4. Kommentelő azthiszem: Nekem még nem sikerült :| de inkább nem is járok olyan helyekre..nem az én világom
azért nem a te világod,mert nem értesz hozzá.
nem szégyen ezt beismerni.
amúgy meg gugliba-tömegnövelő étrend,kezdő átmozgató edzésterv.
a 181/62 arány egy csajnak is kevés.
A magam kapcsolatait csak elbasztam kb..de másnak tudok segíteni
Egyébként..beteg vagyok..lelki okok miatt vagyok ilyen sovány..a szivem is rossz és a tüdőm is.
Egyenként igazad van..:)
1: 182/62 kg nagyon kevés, gebe
2: most vagy 17, és azt írod, magányos vagy 2 éve. Mintha ez egy katasztrófa lenne. Igaz, mostanában divat korán kezdeni, de nem vagy lekésve semmiről.
3: fogszabályzó előbb-utóbb lekerül, de hidd el, az sem számít, a fellépés, a kisugárzás az, ami döntő
9: teljesen igazad van
10. Figyelj...tudom hogy "gebe" vagyok
Aztán..próbálj meg úgy felnőni..hogy a szüleid lese tolják hogy mivan veled ;) se nagyszülők..se senki..meg alapból szív betegen születni se leányálom...magányos vagyok..haverok vannak..de nincs olyan ember..akinek minden elmondhatnek..akit ölelhetnék..és ez rossz /számomra/ és kérlek ne általánosíts :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!