Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mostani lányok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani lányok tényleg ennyire felszínesek? Vagy csak én vagyok más mint a többi korombeli fiú? (Lent a részletek) /Kicsit hosszú lessz/

Figyelt kérdés

Nos, adott vagyok én 181cm magas, 62kg nehéz srác.Egyébként szakácsnak tanulok...

A belsőmre azt szokták mondani..hogy más mint a többi korom beli fiúé..

Odaadó vagyok, mindíg őszinte..törődöm az emberekkel /melankolikus vagyok/ szóval ez leír...viszont nem a tökéletességre törekszem..

A lényeg..magányos vagyok jó ideje /2 év/ és..hiába megyek el szórakozó helyekre stb, nem találok normális lányt..normális alatt értem hogy van stílusa, nem átlagosan öltözik..lehet vele beszélgetni.

Neten, barátokon keresztül ismerek egy lányt..kedves..minden..2 év és 5 nap a kor különbség..tudok vele beszélgetni../igazából MINDÍG neten ismerkedtem meg lányokkal..mert..fogszabályzóm lessz valszeg emiatt nem akarnak jobban megimerni a lányok a közelemben..a lényeg hogy eddig szinte csak táv kapcsolatom volt. Mindíg elengedtem a lányokat, ha menni akartak..mert a távolság :| /..a lány 200km-re lakik tőlem. A lényeg, mit tegyek hogy a közelemben lévő lányok is megakarjanak ismerni? Állítólag nem vagyok ronda..csak..a fogszabi...tehetek egyeltalán valamit azért hogy a közelemben lévő lányok megakarjanak ismerni?

17/F

2013. júl. 29. 02:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%

Jaj, eszem a lelked te kis különleges hópehely, aki a kedves, nem átlagos lányokat szeretné nagyon nagyon, téged még a barátzónába se lök oda senki, amiért ilyen különleges gyerek vagy!

komolyan: A lányok nem felszínesek, rossz helyen kereségélsz Nem vagy különlegesebb mint a többi fiú, bocsi. És csak hülye bebeszélés, hogy a fogszabid miatt nincsen csajod, nekem is és a baráti körömben több embernek is van/volt fogszabályzója és rohadtul nem zavart senkit.

Ideologizálod magad és a különleges elvárásaidra, a melankóliádra meg az átlagon felüli intelligenciádra (gondolom én) fogod azt, hogy nincsen csajod. Nem. Azért nincsen csajod, mert elkaptad a hópehely effektust.

2013. júl. 29. 09:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Álljon meg a menet..ezt mindet más-más ember mondta..nem a kis ujjamból szoptam ki..igen, képzeld volt aki ezért szólt be..hogy hogy néz ki...nem is 1 ember..
2013. júl. 29. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Rossz helyen keresel és rossz társaságban. Az valóban igaz, hogy soványka vagy, egy kis húsisodás nem ártana, sport?

"Egy csajnál nem azzal kell indítani, hogy szívbeteg + tüdőbajos vagyok" Hidd el ha megszeret akkor nem fogja érdekelni! Mondom én: páromnak is gond van a tüdejével

A másik, olyan lányt keresni aki megfelel a te igényeidnek, kicsit nehézkes bár mindenkiben van hiba! Benned is! Kicsit dobd fel magadat az életvitelben és majd gitározhatsz hajnalok-hajnalán az ablaka alatt! (Bár ha a szülei nem dobálnak meg záptojással)

Távolság nem lehet ok kialakítani egy kapcsolatot.

Egy jó öltözködés (igényesség) + ápoltság és tartás és megtalálod szíved hölgyét.

Fogszabályzó? átmeneti dolog... kutyát sem érdekel.. akit igen az nézzen tükörbe..

2013. júl. 29. 10:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Mert a nők önteltek, beképzeltek, és azt hiszik, nekik JÁR a pénzes, sportkocsis Justin Bieber. Még az is, akinek nem.

9:30 meg helyből kapta a mínuszt.

2013. aug. 8. 15:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, nem minden nő öntelt és beképzelt! Vannak "elszállt" lelkek, de nem kellene ocsmányolni a női nemet. Sport kocsi? kit érdekel! Szedjen benzinpénzt máshol! :)
2013. aug. 12. 10:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát..nemtudom..
2013. aug. 15. 01:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező teljesen mindegy, ha vékony vagy átlag testalkatod van, akkor "gebe" leszel, ha pedig nagydarab vagy akkor "hájas disznó".

A megoldást itt (is) a pénz jelenti - legyen sok lóvéd. Arra érdekesmód sose mondanak nemet a nők. Ismered a mondást: kövér pasi BMW-vel aranyos mackó, kövér pasi BMW nélkül dagadt hájfej. A nagytöbbség tényleg ennyire felszínes. Nem az összes, csak úgy a 80%. Nem a női nemet ocsmányolom,de aki magára veszi az inget, az sokmindent elárul. A 9:30-as pedig kapta gerincből a mínuszt.

2015. jan. 31. 01:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt tapasztalom Kérdező, a nők itt is felszínesek. Ha nálad jobb pasival hozza össze őket a sors, már lecserélnek.

És az a baj hogy ezt nemigen lehet kompenzálni (legfeljebb ha sok pénzed van, akkor lehetsz bármilyen ronda, mindig lesz nőd), mégis, ha szar külsőt kaptál ki, akkor nemigen tudsz rajta változtatni.

Azzal hogy elkezdesz gyúrni meg tömegnövelőzni meg egyebek, csak adod alájuk a lovat. Azt fogják látni, hogy csettintenek egyet, te már ugrasz is. Ha pedig nem, már ott is hagytak. Amíg ekkora férfitöbblet van, és minden nőre jut vagy 10 pasas, simán megtehetik (és meg is teszik).

A #11 válaszadónak meg én is nyomtam mínuszt.

2018. aug. 24. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!