Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek a lányok (itt)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek a lányok (itt) ennyire felszínesek?

Figyelt kérdés

Tudom, egyesek szerint a netes ismerkedés, főleg itt ezen az oldalon, baromság, de még mindig több esélyem van, mint élőben.

A lényeg a lényeg, hogy képcsere, vagy facebook-os jelölgetés után mindig tiltva vagyok, akárhogy is néz ki az adott nőszemély. (persze legtöbbször nem tudom meg)

A múltkor viszont egy másik képet küldtem el az egyik csajnak, ami más szögből készült a fejemről, és egész jól sikerült. Jól el is dumáltunk, még a szexet is felajánlotta. Persze csak játszotta az eszét, de miután már látta a többi képem, akkor már persze visszakozott. Mondjuk én nem akartam tőle semmit, csak vicces az egész. Ha jól néznék ki, akkor esélyem is lenne a lányoknál, így viszont lehetetlen. Ugyanis nincs azokon a képen semmi furcsa, csak egyszerűen ronda vagyok.

2015. márc. 25. 09:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%

Hát egyes nőkbe még az is megvan, hogy hiába nem top100-sok de válogatnak mint a fene..

Egyedül fognak megöregedni :D

2015. márc. 25. 09:51
 2/24 anonim ***** válasza:
86%

milyen csajokat szedsz ossze. es mikot mondasz nekik hogy " felajnljak a szexet"? O.O

amugy , ha ilyen csajokra hajztsz.. akkor jo hogy felszinesek.

akiket nem erdekli a kulso. azok inkabb normalisak. es hosszabb kabcsolatban remenykednek. nem sexben...

18/f

2015. márc. 25. 09:56
 3/24 anonim ***** válasza:
36%

Nem csak itt,mindenhol ha megnézed...

De ezt már régóta tudjuk. :D

2015. márc. 25. 09:57
 4/24 anonim ***** válasza:
70%
neked kéne ronda lány?
2015. márc. 25. 09:57
 5/24 anonim ***** válasza:
78%
Te magad is rondának tartod magad. Akkor ne a csajok legyenek már felszínesek.
2015. márc. 25. 09:58
 6/24 A kérdező kommentje:

"milyen csajokat szedsz ossze. es mikot mondasz nekik hogy " felajnljak a szexet"? O.O "

Ez az eset kb egy hónapja volt, nekem is furcsa volt. :)

2015. márc. 25. 10:00
 7/24 anonim ***** válasza:
13%
küldjel kepet magadrol majd en megmondom dugnek-e veled! 20/L
2015. márc. 25. 10:00
 8/24 A kérdező kommentje:

Óh köszi, de msot inkább kihagynám.

2015. márc. 25. 10:02
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy ismerkedtek, mint a 14 évesek. 2 pozitív mondat után mindenki a plafonon van, beképzeli hogy "na végre valaki akivel jól el lehet lenni, szimpatikus vagyok neki stb" aztán egyre jobban belebonyolódtok a beszélgetésekbe anélkül, hogy látnátok a másik milyen. A fantáziátokban kialakul a másikról egy álom nő/pasi kép, amit ha a valóság nem igazol vissza kép formájában akkor minden addig felépített dolog összeomlik. Erre jó a netes ismerkedés...
2015. márc. 25. 10:06
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Én komolyan nem értem... Olyan ember, aki saját maga is úgy érzi, hogy külsőbeli hátrányossággal indul, mégis, miért képek alapján ismerkedik? Mármint, 2 levél nem elég ahhoz, hogy megkedveljek valakit, és ha már képcsere történik, sok esetben ha nem tetszik a másik, mégis, miért hitegessem, hogy mégis, ha előtte nem nyerte meg a tetszésem? Oké, ez a szó nélkül lelépős dolog nem normális, de nem tudom, tényleg, hogy mégis mire számítasz.

Csúnyácskább fiúk esetében főleg azt mondom, hogy ne neten ismerkedjen. Társuljon be valamilyen csoportos helyre, hobbi, könyvklub, sport, satöbbi, már eleve a közös érdeklődés egy jó indulópont és alapot ad az ismerkedésre. De másrészről viszont, ha nem nyomulós ismerkedéssel kezded, akkor eleve elutasítani se fognak rögtön, megismernek idővel, az olyan sokat emlegetett "esélyt sem adnak arra, hogy megismerjék a belső tulajdonságaimat" már nem áll, hiszen idővel az összes pozitív tulajdonságod már előttük áll, és sokkal de sokkal több esélyed van párt találni egy olyan lánnyal, aki neked sem csak és kizárólag a külseje miatt felel meg. Hát nem lenne sokkal jobb ez, mint random 500 lánynak küldözgetni a leveleket, hogy szia, ismerkednék, és utána 499 esetben tutira elküldenek a fenébe, vagy vissza se írnak? Van olyan is, amikor ez bejön, nem azt mondom, de a legtöbb esetben szerintem- már persze, ha komolyat tervezel-, igenis az a lényeg, hogy lehetőséget adj neki úgy megismerni téged, hogy ne csak a külsőd lássa, és ne rögtön nyomulj. Diszkóban, levélben, utcán mégis mi alapján döntsem el, hogy akarok-e tőled valamit? Az első benyomás és a külsőd. Ha ezek közül bármelyik is negatív érzést kelt bennem, akkor mit kezdjek, erőltessem magamra a randit, csak mert nem akarlak megbántani? És nem sokkal bántóbb-e az, ha elmegyek veled egy forró csokira, és utána lelépek, anélkül, hogy a nevem tudnád? A végeredmény szempontjából tök mindegy, melyik lenne, hát akkor ne is húzzuk egymás idejét. Ámde ha előtte ismerlek, megkedvellek, netalán még az ismerősséggel együtt járó sok kellemes érzést magamhoz is ölelem, talán szépnek fogom látni a szemed, a mosolyod, tetszeni fog a hajad, bármi, akkor már sokkal több esélyed van pozitív visszajelzést kapni, netalán sikerélményre.

2015. márc. 25. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!