Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "normális" lányok miert ilyen felszínesek?
Tavaly kezdtem az egyetemet. Atlagos arcú voltam,magas,sportos es normalis de nem izmos es jokepű úgyhogy magasról le voltam sz*rva. A lanyok a 3-4 kigyurt,huszoneves jópasi utan futottak.
Idenre megizmosodtam,helyesebb lettem most mar persze hízelegnek,keresnek,nevetnek a vicceimen..pedig belsőre nem valtoztam.
Miert ilyen felszinesek a normalis,egyetemista csajok is?
Ha ronda,köver,apolatlan lettem volna akkor megerteném de teljesen normalis külsejű voltam,belsore meg ugyanilyen.
19/F
a normális lányok ennyire nem felszínesek, pont azért normálisak (szerintem) :) az nem jelent semmit, hogy egyetemre jár, én is egyetemista vagyok, és annyi hülyével vagyok körülvéve nap mint nap, csoda, hogy nem őrülök bele. meg ez persze szaktól is függ.
de inkább örülj neki, hogy most tetszel nekik. ezek szerint ennyit dob rajtad a kigyúrtság. meg gondolom, az ezzel járó önbizalom is...
Nem lett több önbizalmam.
Hat szerintem egy jó hìrű egyetem nehez szakan azert nagyobb esellyel normalis lanyoknak kene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!