Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek a lányok (itt)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek a lányok (itt) ennyire felszínesek?

Figyelt kérdés

Tudom, egyesek szerint a netes ismerkedés, főleg itt ezen az oldalon, baromság, de még mindig több esélyem van, mint élőben.

A lényeg a lényeg, hogy képcsere, vagy facebook-os jelölgetés után mindig tiltva vagyok, akárhogy is néz ki az adott nőszemély. (persze legtöbbször nem tudom meg)

A múltkor viszont egy másik képet küldtem el az egyik csajnak, ami más szögből készült a fejemről, és egész jól sikerült. Jól el is dumáltunk, még a szexet is felajánlotta. Persze csak játszotta az eszét, de miután már látta a többi képem, akkor már persze visszakozott. Mondjuk én nem akartam tőle semmit, csak vicces az egész. Ha jól néznék ki, akkor esélyem is lenne a lányoknál, így viszont lehetetlen. Ugyanis nincs azokon a képen semmi furcsa, csak egyszerűen ronda vagyok.

2015. márc. 25. 09:50
1 2 3
 21/24 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nem lehetsz annyira ronda,csak ne ulj egesz nap a szamitogep elo"tt.Menj Ki a szabadba,es probalkozz.
2015. márc. 25. 13:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Egy kicsit off lesz a dolog,bár a témával kapcsolatos.

Ez a küldj képet,és megmondom mi a baj veled kategória szerintem nem jó dolog.

Meg is mondom,hogy miért.Mert ha van egy adott férfi mondjuk,akinek van egy kialakult stílusa,amiben jól érzi magát,vagy legalább azt érzi a magáénak.És ebbe mindent beleértek,tehát a haj,ruha,öltözködés,mindent magyarul.

Akkor ha Te mondjuk azt mondod neki,hogy például változtasson a haján,és mondjuk egy teljesen más kinézetű haj és forma amit ajánlasz neki,ez esetben elgondolkozik rajta ugye,megcsináltatja olyanra.

Majd belenéz a tükörbe,mondjuk még tetszik is neki maga a kinézete a hajának,DE ha nem érzi jól magát úgy az új hajával,akkor teljesen felesleges volt az egész.

De tovább megyek,mert a haj az még egy dolog.

Feldobok saját példát is ehhez,csak hogy lássátok.

Nekem is volt 1-2 női ismerősöm,akit megkérdeztem anno,min kellene változtatnom,hogy bejöjjek mondjuk jobban a nőknek.

És elkezdték nekem mondani,hogy ja amúgy a hajam növesszem meg hosszabbra,és legyen formája,valami modern stílusú.Meg emellett még az öltözködésed is jó lenne átalakítani,mert az a nőknek jobban tetszik,és sokkal jobban észrevesznek úgy...

Itt már kezdtem ideges lenni rájuk,nem véletlenül. :)

Mert egy olyan ruházati stílusra és ruhákra,illetve hajformára,hosszúságra akartak rábeszélni,amiben én nem érzem magam jól,sőt nagyon rosszul.Számomra kényelmetlen lett volna,és nem tudtam volna azt mondani,hogy na így kimennék az utcára ezekben...

Tehát ez szerintem nagyon veszélyes téma,mert lehet még jobban lerontod azt,amit idáig magának nagy nehezen sikerült felépítenie,és elfogadnia magát abban... :)

2015. márc. 25. 14:41
 23/24 A kérdező kommentje:

Most senkinek sem fogok küldeni képet, mert már voltam ilyen szituban, akkor el is mondták szépen, hogy min lehetne javítani. De ezek is ellentmondásos dolgok voltak, pl az egyik mondta a szakállt, amikor meg volt egy kis borostám, akkor meg az volt a baj...

De ezek mind csak nüansznyi dolgok. Az arcommal van baj, azon meg nem igen tudok változtatni. Persze mindegyiktől megkaptam, hogy "nem is vagyok olyan rémes", de nyilván csak udvariasságból nem írták le, hogy tényleg reménytelen vagyok.

2015. márc. 25. 14:49
 24/24 anonim ***** válasza:
minden valtoztatas egy kis feszultsegggel fajdalommal. de ami tuti biztos, azaz ha mindent igy hagysz akkor ugyanugy nem fognak valaszolni mint eddig
2015. márc. 25. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!