Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek a lányok (itt)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek a lányok (itt) ennyire felszínesek?

Figyelt kérdés

Tudom, egyesek szerint a netes ismerkedés, főleg itt ezen az oldalon, baromság, de még mindig több esélyem van, mint élőben.

A lényeg a lényeg, hogy képcsere, vagy facebook-os jelölgetés után mindig tiltva vagyok, akárhogy is néz ki az adott nőszemély. (persze legtöbbször nem tudom meg)

A múltkor viszont egy másik képet küldtem el az egyik csajnak, ami más szögből készült a fejemről, és egész jól sikerült. Jól el is dumáltunk, még a szexet is felajánlotta. Persze csak játszotta az eszét, de miután már látta a többi képem, akkor már persze visszakozott. Mondjuk én nem akartam tőle semmit, csak vicces az egész. Ha jól néznék ki, akkor esélyem is lenne a lányoknál, így viszont lehetetlen. Ugyanis nincs azokon a képen semmi furcsa, csak egyszerűen ronda vagyok.

2015. márc. 25. 09:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
10# hatalmas nagy zöld pacsi!
2015. márc. 25. 10:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Általában csak akkor küldök képet, ha már napok óta beszélünk, nem egyből. A kép előtt mindig szimpatikusnak találnak.
2015. márc. 25. 10:15
 13/24 anonim ***** válasza:

tok egyszeru hogy te tudnal valogatni, akkor persze hogy megtenned..igy van vele a no is. miert valasztana a csunyabbikat?mert o tobb smileyt rakott? ne vicceljunk mar.

hozd ki a megadbol a legtobbet, gyurjal, szemoldok ki, akar kis szakal hagyni, jo frizura. es errol csinaljal kiraly kepeket. akkor ismerkedj.

sose senki nem fogja ertekelni az ismerkedes elejen hogy te mennyit szenvedtel az eletben meg mennyire elvagy keseredve maganyodban. es hogy hanyszor probalkoztal mar. ahogy a munkaban sem leszel milliomos attol ha gyerekkorodban alig volt mit enni.

2015. márc. 25. 10:21
 14/24 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy elég hülyén nő a szakállam, csak foltokban, így le szoktam vágni.

Amúgy nem szoktam keseregni ismerkedésnél, nem tudom, hogy honnan vetted ezt.

2015. márc. 25. 10:24
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Mindenhol felszínes az emberek 80%-a, nem csak itt. :) Konklúzió: tereken ismerkedj, ahol sokan ülnek kint jó időben. Ott azonnali reakciót kapsz face to face, és a jó idő (napsütés) endorfint szabadít fel a szervezetben, tehát jobb kedvűek, nyitottabbak a nők olyankor, mint ha szar időben próbálkozol.
2015. márc. 25. 10:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Általában csak akkor küldök képet, ha már napok óta beszélünk, nem egyből. A kép előtt mindig szimpatikusnak találnak

pont erről beszéltem, 9-es voltam

2015. márc. 25. 10:31
 17/24 anonim ***** válasza:
80%

páran jól megmondták a dolgokat de azokra nem is reagálsz, a 13-as kommentelőből is csak anynit fogtál fel hogy szakáll, erre jaj nekem az nem lehet mert nekem hülyén nő...

megmondom mi a baj, te is tudod hogy tudnál változtatni ezen de könnyebb másokat okolni. persze, a lányok a felszínesek... még te is rondának tartod magad, akkor hogy várod el hogy egy csajnak megtetsszél?

és eleve pont neked kéne élőben élőben, bulikban csajoznod ahogy előttem ezt már szépen leírták (és szépen nem is reagáltál rá semmit)...

persze kényelmesebb a gép elől ki se mozdulva de ha ennyire nem vagy képes akkor ne várj csodát...

ha neked ez így jó továbbra is akkor csináld csak de ha változni akarsz akkor hagyj fel azzal hogy a másokat okolsz a saját töketlenségedért

23/F

2015. márc. 25. 10:47
 18/24 anonim ***** válasza:

A lényeg! A Netet felejtsd el! KEvésbé jóképű vagy csúnyácskább pasiknak kevés az esélyük, mert k**úrvasokan vannak fent férfiak és 1 átlagosan szép lányra is több 100-an írnak és megteheti a csaj h válogasson és nyilván a legjobbat válassza.

Az életben több esélyed van.

Ma már a net halott.

2015. márc. 25. 11:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, küldj magadról egy képet (én is küldök, hogy lásd, kivel beszélsz) és őszintén elmondom, hogy ha van valami baj a külsőddel, vagy hogy mit lehetne változtatni.

20/L

2015. márc. 25. 11:07
 20/24 bollocks ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet, remélem, hogy a vírusirtó nem fogja blokkolni.
2015. márc. 25. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!