Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen felszínesek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen felszínesek a lányok?

Figyelt kérdés

Elsőre úgy tűnhet, hogy magam ellen beszélek, mert én is lány vagyok, de nem tudom megérteni, hogy a többi lánynak miért fontos, hogy a pasija gazdag legyen, vagy éppenséggel legyen valamennyi pénze...? Miért akarják pl. eltartatni magukat? Miért ez az egy életcéljuk, hogy eltartottak legyen? Miért nem akarnak elérni életcélokat?

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!

2016. ápr. 3. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Rossz társaságból vannak barátnőid. Én ezt sehol se látom, csak a tévében. ;)

Hamupipőke szép, és elveszi a herceg.

Hófehérke szép, és elveszi a királyfi.

Csipkerózsika szép, és megmenti a herceg.

Ez egyik se mai sztori, de semmit se változott: a pasiknak az fontos, hogy a nő minél szebb legyen. A nőknek meg hogy olyanhoz menjenek hozzá, aki mesés életet biztosít.

Esetleg más meséken kell nevelkedni, vagy váltsatok csatornát. :) Discovery? NatGeo?

2016. ápr. 4. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Van egy kisebbség, aki eltartott életre vágyik. De ez elenyésző. Nyilván az adott lány más kitörési lehetőséget egyszerűen nem lát. (Volt itt egy kérdés, egy érettségi előtt álló lány tette fel, hogy tényleg csak a teste árulásával kerülhet el a faluból? Számos választ kapott, ecsetelve a lehetőségeket. De még csak bele se gondolt. Őt a saját tudatának a korlátoltsága tartja fogva. Szerintem sokan vannak még így.)

De a nagy többség nem ilyen. Csak egy példa, a kolléganőim mind dolgoznak, keresnek. :D

Az szerintem rendben van, hogy a pasinak legyen pénze. Én se tartanék el egy ingyenélőt. Ma már a férfiak részéről is általános és teljesen jogos elvárás ez a nők felé.

2016. ápr. 4. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!