Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a legfontosabb a lányoknak manapság?
Sok dolgot lehetne említeni de valljuk be a legfontosabb a mai világban hogy ki hogyan nézz ki! Igen még a bmw-nél is fontosabb.
10 nőből 10 de lehet csak 9 de az azonnal elutasítja az olyan fiúkat/férfiakat akik nem úgy néznek ki mint az aktuális trend,ami a 185cm 60 kg.
Kizárják az átlagosakat,kövéreket de sokan az izmosakat is. Ha nem vagy 30 évesen is olyan mint a mai tini srácok testalkatra akkor nem jut számodra nő. Miért van ez?
Arra esetleg nem gondoltál még hogy az agyaddal, vagy a személyiségeddel van a baj?
Mert az írásod alapján nekem nem kellenél, bárhogy is nézel ki, sugárzik belőled a felszínesség, és a primitívség, illetve a negativitás. A rinyálós nő is szánalmas, de a rinyáló pasi az messze alatta van.
N
Csak neked!
Az izmos férfiak a 90 enes években volt a trendi az akciófilmek kora miatt!
Most a páwa gecók a menők pehely súlyal. Amit én leszarnék ha nem a cégvezető komoly 30 as nők nem erre gerjednének. De nekik is az kell már.
hát te hülye vagy :D:D:D:D:D
Az 185 fölötti magasság ok, de a legtöbb 18 fölötti lány a természetesen izmos alkatra bukik, pl Thor Jason Momoa stb....
60 kgos mex egy 16 éves kislánynak lesz álomszerű (A legtöbb esetben)
Nekem az átlagos lányok tetszenek! 165-7 cm 55-65 kg. Nem a csontkollekciók.. de tök mindegy mert ennek a kategóriának sem jövök be jelenleg.
Volt egy lány akit szerettem, na ő is kamuzott. Erre facbookján 2 hétre rá mit látok? Összejött egy 60 kilóssal. Nem volt jóképű semmi egy ránézésre egy suttyó. Annyiból jobb hogy neki hogy kint vannak a bordái. "Meg tud vele jeleni az utcán"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!