Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak hány százalékának van 180 ezernél több nettó jövedelme, ami szükséges a nőknek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 08:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kb 70 %-ának, és ebbe beletartozik a sok munkanélküli ,a már nem regisztrált munkanélküli ,meg közmunkás is.

Nem csak Bp-i irodistákból áll az ország.

Viszont megnyugtatlak, hogy ennek a 70%-nak is majd mindnek van valami alkalmi vagy tartós nője,vagy családja is. Egyszerű matek ez,hogy szépen fogalmazzak : 100 nő nem tud elférni egyszerre 30 faxon :D

2017. márc. 24. 14:47
 22/27 anonim ***** válasza:

"Mivel a medián fizetés olyan max. 120-130 ezer Ft, ezért jóval kevesebb mint a felének."

Aki lepontozott, írna ellenérvet? A medián ugye a középső érték, tehát az emberek fele (a férfiak is) ennél kevesebbet keres. Az emberek fele keres többet 120-130 ezer Ft-nál, de lehet, hogy nem 180 ezret ők sem (hanem mondjuk csak 150-et), tehát éppen ezért kevesebb mint a felük fog 180 ezer Ft felett keresni.

2017. márc. 24. 15:41
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sokan keresnek ennél többet, legalábbis az én ismeretségi körömben. De hogy ez szükséges a nőknek? Szerintem Borsodban Jucika örülne neki, ha ennyit keresne a párja, de az ügyvédnőm, aki 150 ezerért vesz magának cipőt, ő nem hiszem.
2017. márc. 24. 15:52
 24/27 anonim ***** válasza:

Mindenki fellátva nyomatja itt, hogy ezek a 180-200 ezres átlagok nem valósak és nagyon sokan keresnek keveset és csak szűk rész nagyon sokat így ők húzzák fel az átlagot. Ezek az átlagok szerintem nem is olyan sima átlagok mint amivel általánosban az év végi jegyeit számolja a gyerek. Nem tudom mivel kalkulálják ezeket, mert nem vagyok közgazdász, de szerintem nem egy egyszerű adjuk össze és osszuk el a darabszámmal művelet után jön ez a 200 ezres országos átlag.

De itt mindenki azon van fennakadva és csak arra gondol, hogy ez a szám nem tükrözi a valóságot és csak néhány jól kereső tornázza fel. Arra egyik sem gondol, hogy több megyényi cigány van az országban akinek a jövedelme lefelé húzza ezt az átlagot. És ezek a cigányok gondolom szóba sem jöhetnek az itt írogató "társkeresők" között. Szóval, ha azt a pár százezer cigót a filléres fizetésével kivonjuk ebből az átlagból, mivel hozzájuk úgysem szól normális magyar nő akkor ez a 200 ezres átlagbér felfelé fog elmozdulni.

Szóval szerintem reális ez a 200 ezres átlag fizetés, ha némi IQ-val rendelkező értelmes embert keresünk társnak. Persze tudom, hogy vannak értelmes emberek is akiknek a munkaköre (mentős, tanár stb.) nem enged meg többet 150 ezernél, de szinte bárki tud ebben az országban netto 200-at keresni, ha van valami használható felsőfokú végzettsége.

2017. márc. 24. 16:12
 25/27 anonim ***** válasza:
24-esnek igaza van. Az ország bizonyos területein,főleg keleten nagyon sok munkaképes korú ember tengődik 40-50-70 ezer forintból. Én nyugati megyeszékhelyen éltem, itt a 180-200 ezer teljesen általános fizetés. Nekem pl. nyelvszakos diplomám van, sok volt csoporttársam dolgozik fuvarszervezőként, ami eléggé stresszes munka, de jól fizet. A férjem programozó, így elég sok szintén programozó ismerősünk van, szintén nem 200 ezres fizetéssel. De ha körülnéz az ember: háziorvosom, fogorvosom, ügyvédem, könyvelőm, nőgyógyászom szintén feljebb viszi az átlagot.
2017. márc. 24. 16:57
 26/27 anonim ***** válasza:
55%

(185k-t kapok nekem elég) nagyon nagyok a különbségek. Előtte abba a kategóriába estem, hogy csak 66k-t kaptam, ez eléggé az alja, ezen csak akkor hördül fel/anyázik az ember, mikor olyan kontextusban hallja az ember, hogy legalább 80k kell havonta, viszont 200k az átlag, úgyhogy tök jók vagyunk. Nyahamm. Ez pont olyan mintha azt állítanám, hogy nekem szorulásom van, a kérdezőnek pedig hasmenése, így átlagosan jól vagyunk. Ezt meg még ha megtoldják, hogy mert aki butus nem tanult és aki ugye proli...stb. Az persze, hogy vérlázító.

De hogy válaszoljak is szerintem magyarországon ezt az "átlagot" 30% +/-5%-a viszi csak haza az embereknek.

30/f

2017. márc. 25. 00:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha ez így menne, két nőm is lehetne.
2017. márc. 25. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!