Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak hány százalékának van 180 ezernél több nettó jövedelme, ami szükséges a nőknek?
Eleve provokatív a kérdésed. Így feltéve nincs értelme. Már írtam, a fele biztos többet vagy ennyit keres, fele meg kevesebbet.
Igen, a felnőtt nőknek van némi elvárása anyagiak terén, de ez annyi, amit magától is elvár, hogy a saját megélhetését fedezze. Ha ez egy újabb siránkozás, hogy szegény férfiaknak mennyit kell keresni, akkor képzeld magad egy egyedülálló anya helyzetébe /azt ugye tudjuk, milyen bőkezűen bánnak az elvált férfiak a gyerektartással/. Arról nem beszélve, hogy a férfiak átlagfizetése eleve magasabb, mint a nőké, és biztos nem kérdezik meg egy állásinterjún, hogy tervezel/van e gyereked, és esel el emiatt egy jobban fizető poziciótól.
:D Paromnak most ennyi a nettoja, amikor osszejottunk, kevesebb volt, csak azota komolyabb munkakort kapott, igy emelkedett a fizuja. Valoszinu, hogy nem is marad orokke ezen a szinten sem, mert joval ertelmesebb annal, hogy elete vegeig fix 180-at keressen es kesz. Ha csaladot akarnank, akkor ez nem lesz eleg, az en jovedelmem 150 korul van jelenleg, de en is most valtok es tobbet keresek majd, illetve egyeb terveim is vannak a kesobbiekre.
Az osszejoves pillanataban engem altalaban hidegen hagy a masik fizetese, fiatal huszonevesek vagyunk, jobban erdekel, vannak-e celjai es igenye a masiknak a tobb penzre, jobb eletre.
Tessék. De a KSH adatait is feltúrhatod, ott pontosabb és hitelesebb választ kaphatsz, de valószínűleg nem érdekel, különben utánanéznél magadtól, nem itt akarnál választ kapni erre a kérdésre.
szerintem a 20-as 30-as pasiknak kb 70%-ának
de én nem eszerint választottam párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!