Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet mégis a humor és a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mégis a humor és a jó duma számít a nőknek?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám aki biztonságis a cégnél. Neem egy helyes gyerek, eléggé el van hízva, 170 cm körüli és elől egy foga is hiányzik. Mégis olyan csajai voltak mindig hogy én csak max álmodhatok ilyen nőről.

Mindig azt mondja dumája és humora miatt sikeres a nőknél....

2017. márc. 15. 10:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
fellèpès duma humor 90% hidd el..33f
2017. márc. 15. 10:10
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Biztos hogy van benne valami.

Neten, látatlanban, csak a beszélgetések alapján, több nő is

párnak szeretett volna. Találkozásnál meg egyáltalán nem az volt a lényeg, hogyan nézek ki. Egy biztos, ha úgy élőben találkozunk, simán átnéztek volna rajtam.

2017. márc. 15. 10:12
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
KAMU.
2017. márc. 15. 10:15
 4/14 anonim ***** válasza:

A humor jó dolog nyilván, nemtől függetlenül szórakoztató egy ilyen ember jelenlétében lenni. A jó duma pedig takarhat bármit tényleg.

Viszont ezektől nem nagyon fognak vonzódni hozzád a nők, mint férfihez. Ahhoz sajnos más a formula.

2017. márc. 15. 10:17
 5/14 A kérdező kommentje:

4. Akkor mi lehet benne olyan?

3. Miért jó az egyeseknek hogy meghazudtolják a kérdezőt?

2017. márc. 15. 10:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem ismerem a tagot, nem tudom. Amúgy ha már ilyenekről beszélgetsz vele, egyszer próbálj meg elmenni vele csajozni, aztán tanulj tőle.
2017. márc. 15. 10:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Remélem igazad lesz, mivel ez az egyetlen dolog amire építhetek, a kreativitás és fantázia mellett...
2017. márc. 15. 10:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Nőnél, férfinél egyaránt fontos a személyiség, amibe a beszédstílus, humor szervesen beletartozik.

Igen, el tudom képzelni, hogy beleszeressek valakibe, ha az szórakoztató, jó kedvem lesz mellette, remekül tudunk beszélgetni.

Mondjuk a foghíjasság nálam kizáró ok, mert igénytelenségre vall.

2017. márc. 15. 10:33
 9/14 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Férfias viselkedés, határozottság, lazaság, pozitív kisugárzás. A meglévő adottságokból a legjobbat, vagy közelítőleg a legjobbat kihozni. (Haj, öltözködés)
2017. márc. 15. 10:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A párom sem egy Adonisz. Alacsony, kopaszodó, de a viccei az esze (rengeteg mindent tud), és a modora teljesen levett a lábamról.

Még nem is ismertem személyesen, de már szerettem, mert annyira normális és értelmes férfi. :)

2017. márc. 15. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!