Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mégis a humor és a jó duma számít a nőknek?
Van egy kollégám aki biztonságis a cégnél. Neem egy helyes gyerek, eléggé el van hízva, 170 cm körüli és elől egy foga is hiányzik. Mégis olyan csajai voltak mindig hogy én csak max álmodhatok ilyen nőről.
Mindig azt mondja dumája és humora miatt sikeres a nőknél....
Biztos hogy van benne valami.
Neten, látatlanban, csak a beszélgetések alapján, több nő is
párnak szeretett volna. Találkozásnál meg egyáltalán nem az volt a lényeg, hogyan nézek ki. Egy biztos, ha úgy élőben találkozunk, simán átnéztek volna rajtam.
A humor jó dolog nyilván, nemtől függetlenül szórakoztató egy ilyen ember jelenlétében lenni. A jó duma pedig takarhat bármit tényleg.
Viszont ezektől nem nagyon fognak vonzódni hozzád a nők, mint férfihez. Ahhoz sajnos más a formula.
4. Akkor mi lehet benne olyan?
3. Miért jó az egyeseknek hogy meghazudtolják a kérdezőt?
Nőnél, férfinél egyaránt fontos a személyiség, amibe a beszédstílus, humor szervesen beletartozik.
Igen, el tudom képzelni, hogy beleszeressek valakibe, ha az szórakoztató, jó kedvem lesz mellette, remekül tudunk beszélgetni.
Mondjuk a foghíjasság nálam kizáró ok, mert igénytelenségre vall.
A párom sem egy Adonisz. Alacsony, kopaszodó, de a viccei az esze (rengeteg mindent tud), és a modora teljesen levett a lábamról.
Még nem is ismertem személyesen, de már szerettem, mert annyira normális és értelmes férfi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!