Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok: oké hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: oké hogy csak az átlag feletti pasik érdekelnek, de nem gondoljátok hogy a többi nő is ugyanígy tesz, ezért ez a szűk férfiréteg visszaél majd a helyzetével és orrba-szájba csal és átver titeket? És a gyerekét is egyedül kell nevelnetek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
#38 De azert dugni neha visszajarunk az alfa exhez, amig a potapuka otthon altatja a gyereket, nem? :Ddd
2017. márc. 23. 17:25
 42/50 anonim ***** válasza:
12%
Nem hiába mondják: -Egy férfiban mi a legvonzóbb egy nőnek? -Egy másik nő. :)
2017. márc. 23. 17:26
 43/50 anonim ***** válasza:
88%
En ezt a mondast most hallom eloszor xd
2017. márc. 23. 17:27
 44/50 anonim ***** válasza:
77%

Persze! :D

Ja, azt kifelejtettem, hogy mikor kismamák leszünk és elhagytak bennünket, aki erre izgul, az már nyugodtan próbálkozhat! Az is úgymond (pót)apás szülés! ;)

2017. márc. 23. 18:02
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

# 34

Jót röhögtem. Pont, hogy szép, igényes nő vagyok, (annak is mondanak mások is :P) de ettől még nem versengésre vágyom, és, hogy tegyem-vegyem magam, hanem tartós kapcsolatra, szeretetre. Ilyen kapcsolatban is élek, nem véletlen.

2017. márc. 23. 18:13
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

te jó isten :D elképesztő, micsoda teóriákat lehet itt hallani :D normális, szép nő vagyok, és kifejezetten taszít, ha a pasi aki tetszik, több vasat tart a tűzben.

még talán el tudom képzelni, hogy a folyamatosan bulizó partipiccsek az alapján döntik el, ki a buli kanja, hogy hány csaj nyomul rá....de egyébként ez mègis kinek vonzó??? :D

2017. márc. 23. 19:55
 47/50 anonim ***** válasza:
Nem, nem gondolom.
2017. márc. 23. 20:19
 48/50 A kérdező kommentje:

38-41# Én maximum akkor nevelném fel más gyerekét ha az illető meghalt volna és a gyerek árva.

De úgy hogy egy idióta libát megvezetett egy bunkó nagyképű ki ha én nem alfa, a nő meg mindent eltűrt neki, meg úgy gondolta h na majd én jól meg tudom szelídíteni stb. és még gyereket is vállalt tőle úgy hogy tudta jó eséllyel nem lesz apja a gyereknek mert le fog lépni más nőkhöz úgy NEM, NEM és NEM.

Ígyis-úgyis ki fognak halni a génjeim szóval teljesen mindegy. És remélem hogy egyre több férfi így fog gondolkodni.

Úgy érzem hogy sokat tehettem volna a környezetemért sőt talán az egész országért ha sikerült volna egy normális lányt találnom, mert nekem az óriási plusz motivációt adott volna mindenhez, az egész Élethez. A Szerelmemnek és a jövendő Családomnak mindent megadtam volna. De folyamatosan csalódnom kell bennetek és lassan eljutok oda én is, hogy emberszámba sem veszem a nőket, legalábbis a magyar nőket... De úgy látszik hogy nektek ez kell. Hogy átnézzenek rajtatok, durván tárgyként használjanak.

2017. márc. 23. 20:43
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

"De úgy hogy egy idióta libát megvezetett egy bunkó nagyképű ki ha én nem alfa, a nő meg mindent eltűrt neki, meg úgy gondolta h na majd én jól meg tudom szelídíteni stb."

Mert ha nem halt meg a gyerek apja, csak szimplán szétmentek, akkor csak ez az egyetlen magyarázat létezik? :D

"De folyamatosan csalódnom kell bennetek és lassan eljutok oda én is, hogy emberszámba sem veszem a nőket, legalábbis a magyar nőket... De úgy látszik hogy nektek ez kell. Hogy átnézzenek rajtatok, durván tárgyként használjanak."

Engem ezzel nem szólítasz meg, és sok más magyar nőt sem. :) Ha komolyan azt hiszed, hogy igen, akkor gyalázatos mértékben buta vagy.

Jobb is, hogy nem szaporodsz.

2017. márc. 23. 21:08
 50/50 anonim ***** válasza:

Bla-bla-bla... Készítsd a gyűrűt! ;)

(Már látom lelki szemeim előtt, mint a hapek az Ennivaló a csajban :D )

2017. márc. 23. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!