Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok: oké hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: oké hogy csak az átlag feletti pasik érdekelnek, de nem gondoljátok hogy a többi nő is ugyanígy tesz, ezért ez a szűk férfiréteg visszaél majd a helyzetével és orrba-szájba csal és átver titeket? És a gyerekét is egyedül kell nevelnetek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
68%
17.: te nem nőkről és komoly kapcsolatról írsz, hanem önbizalomhiányos ribikről és egyszeri dugásról, ezt azért pontosítsuk
2017. márc. 23. 14:19
 22/50 anonim ***** válasza:
10%

Nem lehet ezt állítani, persze, mert kivételek mindig vannak. Viszont amikor van lehetősége az embernek a visszaélésre, akkor a többség ezt tezszi. Napóleon bácsi egyszer azt mondta hogy a hatalom a baxásnál is édesebb. A kérdés az, látunk-e ilyen trendeket.

30/f

2017. márc. 23. 14:24
 23/50 anonim ***** válasza:
95%

Jaguár, senki nem mondta, hogy te írtál ilyet, viszont a kérdés erről szól. Szó szerint az van oda írva, hogy "ez a szűk férfiréteg visszaél majd a helyzetével és orrba-szájba csal és átver titeket"

A kérdező tudja a tutifrankót. Az a férfi, aki tetszik egy nőnek, és akit a nő bármilyen szempontból átlag fölöttinek tart, az orrbaszájba. Mert olyan nincs, hogy valaki átlagon felül magas, okos, kedves, udvarias, gazdag, vagy nem is tudom, mit ért a kérdező átlag felettinek, de az biztos, hogy ilyen férfi nem lehet korrekt. Korrekt, hűséges csak átlag alatti pasi lehet.

2017. márc. 23. 14:42
 24/50 anonim ***** válasza:
78%

Nem, mert én is átlag feletti nő vagyok.

Amúgy nem is azok a férfiak szoktak tetszeni, akik a nők többségének (de ezzel nem azt mondom, hogy alacsonyak az elvárásaim, vagy, hogy én jóságos és toleráns vagyok, mert NEM, csak részben MÁSAK az elvárásaim, mint a velem hasonló korú nők legnagyobb részének).

2017. márc. 23. 15:01
 25/50 anonim ***** válasza:
91%

Vki megmutatna ezeket a nagy atlag feletti, gazdag pasikat(akiktol termeszetesen minden no maga ala hugyozik) akiknek mind a 10 ujjukra van vki es az osszes elviseli a megalaztatast stb.?! Mert mar annyiszor olvasom, de hol vannak? Olyanok, mint vmi mitosz alakok, amit a gyk kozosseg ferfi tagjai talaltak ki ...

Az utcan setalva csupa atlagos parocska van, a ferfiak korul egyiknek se lognak ki a 20 ezresek a zsebebol, meg jarnak bmw-vel(amugy is egy rohadt sz*r kocsi). Az ovodakban es iskolakban is teljesen atlagos apukak rohannak a gyerekeikert. Jaa persze, biztos ok a luzerek. Ilyen elkeseredett sem szeretnek lenni sose.

Az osszes not igy leiirni...

Mar megint arra megy ki az egesz, hogy szegeny ronda pasik, a csodalatos belso tulajdonsagaik ellenere sem kapnak meg senkit. 😑

2017. márc. 23. 15:03
 26/50 anonim ***** válasza:
91%
25 Kozben meg a rothado, altalanosito szemelyiseguk es a rengeteg idiota teoriajuk miatt nem kellenek egy nonek sem. Az atlagos kulseju es a jol kinezo ferfiak kozott is tonnaszamra akad teljesen normalis, ertelmes ferfi, ok altalaban boven talalnak part.
2017. márc. 23. 15:07
 27/50 anonim ***** válasza:
23%
Ezt nem tudják végiggondolni, mert a vonzalom az nem egy eldönthető dolog, hanem tudat alatt alakul ki bizonyos faktorok alapján. És nyilván a "legalfább" pasik lesznek a legvonzóbbak, és tudatosan nem tudják befolyásolni. Az ilyen férfiak persze a bőség miatt hülyék lesznek egy lánynál leragadni.
2017. márc. 23. 15:19
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

# 25

Nekem volt olyan, hogy egy srác csapta a szelet, de egy rohadt idegesítő, ember kedvét lehúzó, rosszindulatú, keserű, tájékozatlan, alulmotivált, sablonos gondolkodású, mindenen rinyáló ember volt. Udvariasan elutasítottam, megmaradtunk "random netes ismerős" szinten. Amikor összejöttünk a barátommal, írogatott, kérdezgette, hogy mi tetszett meg benne. Én válaszoltam, mire bedühödött, és közölte, hogy innen látszik, hogy nekem csak a külső számít, mert belső terén ő is ugyanazokat tudta volna nekem nyújtani, én is ugyanolyan felszínes lotyó vagyok, mint a többi. :D Tény, hogy szerintem is jobban néz ki a barátom, de a másik srác külseje is simán ütötte azt a szintet, hogy tudjak hozzá vonzódni, de a természete undorítóan lelombozó volt, csupa ostobaság, rosszindulat, igazi energiavámpír. A barátom az ellentéte, életvidám, rendes, egyedi humorú, jó értelemben bolondos, okos, jó fej srác.

Szóval megesik az, hogy a delikvens hatalmas álomvilágban él a belső értékeit illetően, és valójában ocsmányabb belül, mint az általa borzalmasan rusnyának/átlag alattinak nyilvánított külseje.

2017. márc. 23. 15:21
 29/50 anonim ***** válasza:
16%
#17-es vagyok. Hajjaj, megint túl nagy igazságot fogalmaztam meg, ezért lepontoztak. Képzeld, olyan szép nőkhöz is volt már közöm, amilyenek ezen az oldalon nincsenek, tehát annyira szépek. És egyszerűen annál jobban nem lehetett őket begerjeszteni, mint azzal, hogy más nőket is bevontam a játszmába. Egyszerűen még a PUA alapítója, Mistery is megírta az alap könyvében, hogy ez a legerősebb vonzalmi kapcsoló a nőkben, egy egy férfi más nők által kiválasztott. És én ezt a fegyvert mindig osztatlan sikerrel használtam fel az igazi 10/10-es bombázók ellen. Ez a legerősebb vonzalomnövelő. Az a nő aki ezt nem látja be az vagy hazudik magának, vagy valószínűleg csúnya és önbizalom hiányos és nincs benne ez a komfort zónájában. De a bomba csajok azok sosem önbizalomhiányosak.
2017. márc. 23. 15:27
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

25-os vagyok. Hat pontosan. Nekik se azert nincs nojuk, mert annyira csorik meg csunyak, hanem mert a termeszetuk, gondolkodasuk taszito.

Egy egesz kis emlekkonyvet tudnek osszerakni az itteni privat uzikbol. Hanyszor szidtak szegeny anyamat, vagy engem, egy-egy valaszom utan. Es a legtobb olyan volt, aki par oldalra arrebb meg azt fejtegette mennyire jo ember, de ezek a nok ketszinu rohadekok es nekik csak gazdag, jokepu pasi kell....

2017. márc. 23. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!