Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok: oké hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: oké hogy csak az átlag feletti pasik érdekelnek, de nem gondoljátok hogy a többi nő is ugyanígy tesz, ezért ez a szűk férfiréteg visszaél majd a helyzetével és orrba-szájba csal és átver titeket? És a gyerekét is egyedül kell nevelnetek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
96%
Pont az onbizalomhiany jele, ha a lathato jatszadozas ellenere sem lep le melloled egy no, hanem inkabb jobban teper. A tokeletes kulso pedig nem jelent automatikusan magabiztos belsot. En nem vagyok onbizalomhianyos, tudom mennyit erek tehat nem pazarlom az idomet olyan ferfiakra, akik nem csak es kizarolag nekem szentelik a figyelmuket, mert az ilyen nem erdemel meg :D Tokeletesen megvagyok a vilagban egyedul is, de ha akarnek, egy het alatt talalnek uj pasit.
2017. márc. 23. 15:33
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezt akartam írni, pont, hogy csak az önbizalomhiányos nőket lehet így megalázni. Évekig vártam, keresgéltem, míg végre találtam olyan férfit, akinél egyszerre teljesül az, hogy teljes szívéből szeret, nem kell neki más ÉS mellé nekem is maximálisan tetszik, én is tudom szeretni. Egy világ omlana bennem össze, ha elkezdene valami másik luvnyát szédíteni, undorodnék. :D Rohadtul nem fogok mindenféle random csajokkal versenyezni, mivel én sem ezt érdemlem, komolyan tervezek, normális, felnőtt kapcsolatra vágyom, nem megaláztatásokra és tini szintű versengésre.
2017. márc. 23. 15:47
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Meg ezeknek a taktikaknak a lenyege ugye pont az, hogy leepitse a csaj onbizalmat, es akinel ez bevalik, az fog teperni a pasinal ennek hatasara, tehat igazan tagadni sem lehet, hogy nem az onbizalomhiany az oka. Akinek nem lehet ezekkel lerombolni az onbizalmat, az dobbant a pasi mellol, aztan rohogve beszelik ki a baratnokkel, micsoda gyokerrel randizott, majd keres egy normalis ferfit.
2017. márc. 23. 15:49
 34/50 anonim ***** válasza:
12%

Mert pont hogy önbizalomhiányos vagy, és valószínűleg nem is a legszebb, azért nem szeretnél más nőkkel versenyezni. De hidd el, az igazán szép nőkben csak így lehet vonzalmat gerjeszteni, mert nekik csak ez a kihívás egy pasiban.

2017. márc. 23. 15:52
 35/50 anonim ***** válasza:
85%
34 Almodozhatsz, hogy te ilyen taktikakkal jo noket kapsz meg, de a valosag baromira nem ez ;) Meg ha mukodokepes is a dolog nehany 20 ev koruli, magaval elegedetlen de szep nonel, 25 kornyeken a komoly kapcsolatot kereso szep nok is ugy vagnak ki az ilyenek utan, ahogy csak lehet, tudod mi mar csak komolyan veheto ferfiakkal randizunk.
2017. márc. 23. 16:04
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora önbizalma lehet annak a nőnek, aki elkezd kaparni az után a férfi után, aki megalázza őt?

És mekkora önbizalma van annak a férfinak, aki PUA tanfolyamokon tanulja a csajozást, abból is a legrosszabbat, a játszmázást, a manipulációt, a megtévesztést, mert azt gondolja, ha csak úgy, minden trükközés nélkül önmagát adná, akkor nem kéne senkinek? Nem kétlem, hogy az ilyen szánalmas, betanult szövegek, felvett manírok ideig-óráig működnek, de kapcsolatot lehet erre alapozni? Vagy ha összejön egy csajjal, akkor élete végéig a PUA tanítások alapján fog vele kommunikálni? Soha nem lesz önmaga? 10-20 év házasság után is azzal szándékozik megtartani a feleségét, hogy versenyezteti random nőkkel?

Bocs, csak hangosan gondolkoztam...

2017. márc. 23. 16:31
 37/50 anonim ***** válasza:
96%
36 Hat hallod, ha valakinek csak igy mukodik :DDDD Engem szep nokent meg lehet tartani normalis viselkedessel, csak hat sok ember keptelen erre, az olyanokkal nem maradtam egyutt sosem.
2017. márc. 23. 16:51
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell egyedül nevelnünk! Majd jöttök ti és elvesztek minket feleségül! ;) Itt a vége fuss el véle! És legalább nem fognak kihalni a siránkozó pasik sem! :)

Happy End

(Már kívülről fújom a hozzád hasonló pasik által felvázolt szcenáriót ilyen esetekben...)

2017. márc. 23. 17:12
 39/50 A kérdező kommentje:
38# Na azt lesheted hogy majd én más gyerekét neveljem. :D
2017. márc. 23. 17:16
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Pedig fogod! :D A kényszer nagy úr ám!
2017. márc. 23. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!