Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: oké hogy csak az átlag feletti pasik érdekelnek, de nem gondoljátok hogy a többi nő is ugyanígy tesz, ezért ez a szűk férfiréteg visszaél majd a helyzetével és orrba-szájba csal és átver titeket? És a gyerekét is egyedül kell nevelnetek?
Nem gondolják, mert számukra ez szélesebb körben kínál visszaélési lehetőséget.
30/f
7#
Azt sem említettem, hogy ez a kettő együtt járna. A kollégám is halál jó fej ember, vicces, humoros, laza. Ennek ellenére fiatalon csak a farka után ment és semmi más nem érdekelte. És, ha egy fiatal férfire sok jó nő nyomul akkor meximum egy ideig tart ki.
Továbbá olyan jó, hogy meg akarod nekem mondani, hogy pontosan mire gondolok és még azt is, hogy rosszul gondolom...
Elhiheted, az első gondolatom amikor egy "bomba" nőre ránézek az az, hogy "de szívesen megdugnám" és valóban nem kellene barátnőnek egy általánosságban bomba nő (vegyünk például ilyen Palvin Barbi szintet nagyobb mellekkel pl. ) mert tudom, hogy ha még össze is akarna jönni velem, a rózsaszín ködből nem lehet építkezni. Előbb vagy utóbb jönne egy nálam jobb akiért ott hagy, ez nem ritka egyetlen nőnél sem.
Látom te sem értesz a nőkhöz kérdező. A nőknek ez nemhogy külön vonzó dolog, ha más nővel kavar a pasijuk, de ezt még külön tanítják is a PUA mozgalomban, hogy ez elengedhetetlen a tartós vonzalomhoz. A nők egyszerűen így vannak kódolva, hogy ahhoz a férfihoz vonzódnak, aki a jó géneket hordozza. És nincs erősebb bizonyíték annál erre, mint az hogy más nőknek is kell az adott pasi. Láttál már olyan párkapcsolatot ami hosszútávon működött volna anélkül, hogy a férfi félrekacsintgatott? Ha őszintén megnézzük akkor nem. Az olyan pasira nagyon hamar ráunnak a nők, akikről érzik, hogy az a párkapcsolat nekik a megmentőjük, mert anélkül nem tudna puncihoz jutni. Ezt nem tudják megmagyarázni a nők sem, de ilyenkor kezd viszketni a puncijuk egy alfa hímre, ilyenkor kefélnek félre, mennek bele domináns férfiakkal mindenféle kalandba vagy jobb esetben kidobják a pasijukat.
A nőknek ez alap szükséglet, hogy más nőkkel is kavarjon, más nőknek is kelljen a férfi akivel együtt vannak, egy tudom, hogy első belegondolásra elég zorall, de a valóság ezt igazolja.
14#
Mégis a nők sírnak nekem, hogy mekkora fszkalap a párjuk...
Mint mondtam, én egy saját tapasztalatomat és meglátásomat írtam le, nem kötelező egyetérteni vele.
Továbbá még mindig nem látom idézőjellel kiemelve a válaszomból, hogy hol gondolom azt, hogy a "jó pasik csak fszkalapok akik kihasználják a nőket míg a....."
Mert én még mindig nem látom pontosan hol írtam ilyet. Az ide írogató nők is elég érdekesen állnak a dolgokhoz gyakran. És ezt most nem gondolom, hanem tudom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!