Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg örökké egyedül fog maradni az a sok átlag alatti pasi aki társkeresőkön próbálkozik?
Hát ez már nem csak külső, hanem inkább agy kérdése. Ugyanis aki teszemazt társkeresőn 300 próbálkozásból még egy randira se jutott, az, ha 80+ az IQ-ja, akkor rájön, hogy:
- valami nagy gáz van a profiljával/leveleivel
- javítania kell a külsején
- írásban nem tud érvényesülni, és máshogyan kell próbálkoznia
- ha sehogy sem tud elég jól kinézni, hogy képek alapján esélyt kapjon, szintén máshogyan kell próbálkoznia
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha lenne előttem egy ajtó, amin nekem mindenképpen be kell jutnom, akkor először a kilinccsel próbálkoznék, aztán megnézném, hogy nincs-e a lábtörlő alatt a kulcs, aztán megpróbálnám betörni, aztán ha ez sem megy, bemásznék az ablakon. Na ez is valami ilyesmi. Agy, emberek, agy.
szerintem nem a saját súlycsoportjuknál próbálkoznak pl.
de más is lehet. pl én (nő) egy ideig fent voltam társkeresőn, és nagyon megtetszett egy férfi profilkép meg szöveg alapján., és látszódott, hogy eléggé összeillenénk. Láttam, h már pár éve fent van.
Felvettem vele a kapcsolatot, és egy rövidet válaszolt, aztán fotó után már nem is válaszolt. Hozzá kell tennem, hogy nem vagyok egy csúnya nő.
azóta eltelt egy év, és felmentem megint az oldalra, látom, hogy még mindig fent van, azóta is társat keres.
namost az ilyen férfi nem tudom, milyen álmokat kerget, ha egy iránta érdeklődő, hozzá szellemileg hasonló, és ráadásul tényleg kinézetre is okés nőt válaszra sem méltat, még csak az esélyt sem adja meg.
mit vár az ilyen? évekig föl van regisztrálva, és várja a tökéletes álomnőt, a többiekről meg egy fotó alapján meg tudja mondani, hogy még egy megismerés erejéig sem kellenek? szerintem van egy pár ebből a kategóriából, mert nem csak átlag alatti, de átlagos kinézetű férfiak között is láttam sok olyat, akik több éve fel voltak regisztrálva.
"de más is lehet. pl én (nő) egy ideig fent voltam társkeresőn, és nagyon megtetszett egy férfi profilkép meg szöveg alapján., és látszódott, hogy eléggé összeillenénk. Láttam, h már pár éve fent van. "
abből "látszódott" h tetszik neked? röhej !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!