Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen barátnőt?
Külső:
-Legyen túlsúlyos és igénytelen. Testtömegindex min 27, de jó, ha nagyobb.
-Ne fürödjön gyakran.
-Legyen zsíros haja.
-Ne hordjon nőies ruhákat, legyen izzadékony.
-Legyen magas, igazi tenyerestalpas.
Belső:
-Legyen sértődékeny, önző, kötekedő, kényes, hisztis, csalfa. Legyen műveletlen és mások kárán kívül ne tudjon semminek örülni.
-Ne értse meg, a bajaimat, hibáztasson minden negatívumért az életében engem.
-Legyen igazi feminista, járjon gyűlésekre, ahol voodoo babákat is készítenek a férfiakról.
-Kényszerítsen engem is arra valamilyen módon, egyetértsek mindennel amit csinál.
-Legyen agresszív és arrogáns, keverjen engem is gyakran bajba emiatt.
-Utálja a gyerekeket.
-Ne értsen igazán semmihez, de ettől még természetesen legyen meg a végtelenül lenéző és goromba véleménye mindenről.
- Legyen mártír alkat, aki állandóan próbálja magát sajnáltatni.
Egyéb:
-Éjszaka horkoljon.
-Legyen (legalább) egy idegesítő hülye kiskutyája amit persze nekem kellene vinni mindenhova, mert őt nem érdekli annyira törődjön is vele.
-Ne legyen munkája, de szeresse költeni a pénzt (az enyémet)
-Dohányozzon, igyon, járjon bulizni.
-Ne vállaljon fel nyilvánosan.
Hol találhatnék ilyen álomnőt ?
A volt pasimra tökéletesen illik a leírás.
Az aprócska fütyije miatt persze fel sem tűnik, hogy ő nem nő :D
8514???... Mi már ez? Ezt nem akartam.
Aszta k..a kérdező...😂
Mi lelt???😂
Utálom a retkes disznó férfiakat, akik folyton csak a cicababák kellenek, meg az elvárások!
Rohadt életbe, hogy minden férfi csak listázza az elvárásait, hogy milyen nő kell neki.... ezeknek nem lehet megfelelni. Ha mondjuk nem lennél ilyen felszínes, akkor talán lenne nőd is!!!!444négyöthat!!
Ja, és amúgy évek óta próbálok már meghízni, hogy rám nézzenek, plusz cigire is próbáltam rászokni, de nem ment... gyenge vagyok. Nem tehetek róla, de nem vagyok büdös, hanem illatos vagyok, de nem tudom honnan jön. A hajam se zsírosodik, folyton fényes és selymes, pedig sokáig kentem kacsazsírral...
Fene a válogatós rohadt férfiakba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!