Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas testzsírszázalékkal rendelkező férfiként hogyan találhatnék barátnőt?
Ahelyett, hogy kiírnád ezt a kérdést, menj futni, testet edzeni és ne nyitogasd félóránként a hűtőt.
Vannak, akiknek bejön a mackós (de nem dagadt) alak, de akkor a belsőddel is le kell nyűgöznöd őket.
Úgy érted, disznó vagy?
Nem eszel annyit.
Én is koca voltam, ha jó nőt akarsz, embereld meg magad. Vagy ne sírj, ha nem jut.
Legkönnyebb módja valóban az, hogy lefogysz.
Ámbár, nem mindegy, mekkora az a magas testzsírszázalék. Én is kedvelem a mackós alkatot, de az nem azt jelenti, hogy úgy néz ki valaki, mint Homer Simpson, hanem arányosan izmos, erős mindenütt, és a pocakja egy kicsit párnázott. A párom 179 centire 98 kiló, túlsúlyos, igen, de nem olyan, mint amit a képen linkeltek, egyáltalán. És a mackós alkat sokaknak bejön... De ha a magas testzsírszázalék azt jelenti nálad, hogy a mérleg összetörik, ha csak ránézel, akkor legegyszerűbben tényleg úgy találsz barátnőt, ha teszel kicsit az egészségedért- mert sajnos az elhízás nem csak hiúsági kérdés.
7-es a mackós alkat az nem a magas testzsírszázalék, ha nem az erős csontozat és nagyobb testméret miatt van.
Ha egy mackós ember lefogy és kilöki magát akkor is nagydarab marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!