Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen pasikat?
egy ideje sajnos szingli vagyok..és nem tudom hogy találhatnék párt..eddig nem volt problémám mert mindig jött valaki.jó most is van "udvarlóm" több is..De egyiknél sem érzem azt amit kéne...nekem csak komoly kapcsolat kell...
kérdésem hogy jó fej,vicces,legbelül érzékeny.szóval lehet vele lelkizni ,verseket ír mondjuk..érdekli a történelem a művészetek a zene,ezotéria, hűséges nem zavarja ha egy lány kullancs.előny ha piercinges,agyontetovált ,tágítós.. és tetszenek neki az extrém lányok :DD
hülyeséget is írhattok nyugodtan.. :D legalább felvidít :P
csak gondoltam hátha valakinek van ötlete XD
Itt a gyökérkérdéseken.
"ha egy lány kullancs"
Vérszívókkal nem kötök.
Én ilyen pasi vagyok, a legkomolyabban mondom. Sőt, nem annyira verseket írok inkább, mint esszéket. Pl. Az ölelés fontosságáról is írtam. Minden témakör érdekel, amit itt felsorolsz.
Ja nem, nem vagyok piercinges, tetovált sem, tágítós sem. Viszont nem tágítok a férfias megjelenéstől. Sportosan elegáns.
F25
haha Pavel :D
egyébként ilyeneket koncerteken, kocsmában..
piercinges agyontetovált tágítós-> metál arc.
hűséges nemzavarja ha egy lány kullancs . ehh ez teljesen személy függő
érdekli a történelem: hungarista beütés
zene: lást fentebb
művészet: mire gondolsz? nemhiszem hogy ezek közül bárki picasso festményt nézve borozgatna a kandalló előtt.
ezotéria: ha megtaláltad a pasit a fentiekre csapd meg párszor egy párkilós vascsővel és talán elég jó helyen találod el hogy annyira agyi sérült legyen hogy higyen az ilyenekben :D
ajánlom neked a kedvenc zenekarod (feltételezem te is Rockot hallgatsz. szólj ha tévedek ;D ) koncertjére. egy fesztiválra. (:
tetováltpiercingestágítós19/f
majd jön valaki :)
mondjuk a versírás kicsit sok :D meg legbelül szerintem mindenki érzékeny csak valaki kimutatja valaki nem
az ezotéria :D az baromság meg ha megfigyeled csak a nők hisznek benne eből is látszik az iq :)
még a többi ok is kullancs alatt azt érted h mindíg rajat lógsz ? mert az nagyon iritáló ritka aki szereti ..
a fültágító az undorító mint akit egy vagon néger fülön@szott :D
Ehun vagyok more, nincs piercingem se tágítóm, de tetoválásaim vannak. Verset se írok, az ezotéria se túlzottan érdekel, bár a munkám során időnként foglalkoznom kell vele (nem vazze, nem tv jós vagyok). Az extrémebb csajok mindig tetszettek (egy bizonyos határon belül azért :D), de az ismerettségi körben nem sok van, úgyhogy közelebbről még nem volt szerencsém hozzájuk.
23/kan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!