Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha van barátotok megszoktatok nézni más pasikat pl fészen vagy ha mentek suliba bárhova?

Figyelt kérdés
azért krédezem mert a barátnőm azt akarja beállítani , hogy ő soha nem nézett meg még más pasikat fészen se iskolába de hát könyörgöm szeme csak van azt mondja nem szokott szexi pasikat látni meg helyes fiúkat de hát ezt ne adjuk már be miért tagadjátok vagy tényleg nem néztek..?
2013. márc. 20. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez kamu..jól teszed,hogy magadból indulsz ki, mert attól hogy lány vagyok,ugyan úgy van szemem. Igaz nem nézem a fiú fenekét, maximum belenézek az arcába, és miközben volt barátom is szemeztem másokkal, úgy hogy ne legyen belőle probléma
2013. márc. 20. 23:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Nyilván megnézi őket, te is megnézel más lányokat.
2013. márc. 20. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
nem tudom a feneküket ott nem látom
2013. márc. 20. 23:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Naná, hogy megnézek más pasikat.

21L

2013. márc. 20. 23:40
 5/12 A kérdező kommentje:
tudom én is megnézek lányokat attól persze nem csalom meg :) de ő rögtön azzal jön mikor visszakérdezek ÉNNNN NEM NÉZEK MEG MÁS PASIKAT és erre szokta mondani de te úgy nézed meg őket , hogy milyen jó lenne őket megk.....ni de könyörgöm nem csinálok semmit nem kú..om meg őket meg szerintem nők is ugyanúgy volt már h láttak jó pasit és azt mondták magukba , hogy hmmm de kis szexi pasi jó lenne persze nem teszik meg jobb esetbe de miért nem vallja be ezek csak gondolatok ! ?
2013. márc. 20. 23:40
 6/12 anonim ***** válasza:
igen. sőt kommentelek és likolom is a képeit. nincs ebben semmi. 20L
2013. márc. 20. 23:43
 7/12 A kérdező kommentje:
magyarul csak azt hiszi ekkora madár vagyok , hogy én ezt beveszem és mikor bevallja néha ha rákérdezek utána rá pár percre mikor mondom látod mindig hülyének nézel jön a hülye dumával , hogy igazából nem nézek csávókat csak azé mondtam , hogy nézek mert , hogy megnyugodj érted ezek a tipikus átlátható női szövegek (már bocsi:)) és ge.i idegesítő , hogy hülyének néznek ilyen dolgokba :S
2013. márc. 20. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:

hát ezt jól megoszt megmondtad

egyébként hiába vagy együtt vkivel, hiszen hűséget fogadtál nem vakságot

2013. márc. 20. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem hiszel neki az a te bajod!
2013. márc. 20. 23:53
 10/12 A kérdező kommentje:
hát , hogy a pi--csába hinnék már neki mikor itt nem 1 lány azt mondta igen megnézik nem egy csaj ismerősöm mondta már előttem , hogy milyen ez meg az a pasi jó , hogy ebbe nem hiszek neki majd ő az egyetlen nő aki nem néz meg másik pasit ?:DD
2013. márc. 20. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!