Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátotok virágot venne az exének nőnapra?
Egy gyerek olyan kötelék, ami egy életre szól. A virágot nyilván az együtt töltött 6 év tiszteletére szánta. Semmi köze nincs ahhoz, hogy újra akarja vele kezdeni vagy ilyesmi. Az ilyen pasit hívják normálisnak...
Én semmi negatív reakciót nem tanúsítanék.
25/N
nem értem mi a bajod, teljesen normális, hogy a gyermeke anyjának vesz nőnapra virágot
nem egy nagy extra, ha jól értem
a virágot a gyereknek adta? hogy adja oda az anyjának? mert szerintem ez azt jelenti, hogy tanítja a fiának ezt az ünnepet
A NŐnap nem Valentin nap. Ilyenkor a kolléganőket, édesanyákat, meg úgy általában az összes NŐ-t szokás köszönteni, akihez egy férfinak bármilyen köze van.
Márpedig egy közös gyerek az eléggé okot ad arra, hogy köze legyen hozzá!
Pláne akkor, ha a gyerek köszönti az anyját: valóban, a gyermekét a nők tiszteletére tanítja, ebben semmi kivetnivaló nincsen!
Olyan meg nincs, hogy egy pasinak ne legyen köze a gyereke anyjához. Mindig lesz köze hozzá! Attól, hogy nem alkotnak egy párt, még lesz hozzá köze, nagyon is sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!