Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátotok virágot venne az exének nőnapra?
nyugodj már le kérlek. ez nem azt jelenti, hogy újra összeköltöznek csak fontos része volt az életének és ennyi valószínűleg mindig is jelenteni fog neki.
ne csinálj ebből ekkora ügyet, gondold át a helyzetet!
Szerinted te el tudnál felejteni egy embert akivel 6 évig együtt voltál?
nyugi a pasik sem egyformák
nálunk 3 gyerek van és a legnagyobb már egyetemet végzett, szóval ettől hosszabb időt töltöttünk együtt, de ezt akkor is elfelejtette, így most sincs ilyen köszöntés,
ő figyelmes
viszont kedves kérdező: Te nem vagy tisztában azzal, hogy egy olyan pasival kezdtél akinek van gyereke és kötődik hozzá, akkor olyannal kezdjél akinek nincs v olyan érzéketlennek, mint az én exem N
"A kérdező kommentje:
de milyen alapon vesz neki virágot?semmi köze hozzá!"
A munkámból kifolyólag egész nap polgármesterekkel meg jegyzőkkel beszélek telefonon. Ma több ilyen pasi is felköszöntött, pedig az életben nem látott még. Milyen alapon köszöntött fel? Semmi köze hozzám! (udvariasság...)
"de megígérte,mikor elhagyta őket miattam,hogy ezután én leszek az első és utánna a gyerekek"
Hát, elég ostoba vagy, ha ezt elhitted...
Ráadásul ezzel a hozzáállásoddal csak azt fogod elérni, hogy nemhogy első nem leszel, de semmi nem leszel számára...
te választottad őket szét? és még számon kéred, hogy a gyerekével és az anyjával (akit szeretett egykor) tartja a kapcsolatot?
mi az, hogy te vagy az első és utána a gyerekek? a gyerek mindig az első kell legyen az életében!!!! elég baj, hogy miattad hagyta el őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!