Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, ha barátotok ételt készít vagy teát főzz nektek?
Én nagyon szeretem, bár ha ételkészítésről van szó, akkor inkább beszállok, együtt jobb, meg amúgy sem szeretem ha teljes mértékben kiszolgálnak. A tea meg olyan dolog, hogy azt bármelyik vendégednek főzheted, szóval az szerintem nem papucsság.
Ha ráadásul szakács vagy, / szimplán csak szeretsz főzni és ráadásul jól csinálod, miért ne? Ez is a kedveskedés egy formája.
Emiatt ne aggódj... :D Általában szeretik a nők ha egy pasi tud főzni. Főleg ha összedobsz valami jó vacsorát és meghívod. /Persze ha nem éltek együtt./ Ha meg még desszerteket is tudsz csinálni... :D
Én is tudok főzni, meg szeretek is, bár általában lusta vagyok arra, hogy csak magam miatt csináljam. Viszont tapasztalatból tudom, hogy inkább én főzök, mint a nő, mert a mai korombeliek egy része valami katasztrófa a konyhában...
Persze azért vannak jó kivételek. :))
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!