Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról, ha barátotok ételt készít vagy teát főzz nektek?

Figyelt kérdés
Egyébként nagyon szívesen csinálom, csak nem szeretnék papucsnak tűnni:D
2013. febr. 24. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, bár ha ételkészítésről van szó, akkor inkább beszállok, együtt jobb, meg amúgy sem szeretem ha teljes mértékben kiszolgálnak. A tea meg olyan dolog, hogy azt bármelyik vendégednek főzheted, szóval az szerintem nem papucsság.

Ha ráadásul szakács vagy, / szimplán csak szeretsz főzni és ráadásul jól csinálod, miért ne? Ez is a kedveskedés egy formája.

2013. febr. 24. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha együtt élünk, akkor ez teljesen normális. Aki épp ráér, az főz. De ha nem ez a helyzet, akkor is lehet alkalom adtán egymásnak kedveskedni ilyesmivel, nem hiszem, hogy ez papucsság lenne. Én kifejezettem rühellem azokat a férfiakat, akik szerint márpedig a "nőknek a konyhában van a helye" és ők következésképp nem hajlandóak még csak a kisujjukat sem megmozdítani a konyhában. Egy férfi is ugyanúgy meg tud bármit csinálni a két kis kezével, nincs ebben semmi :)
2013. febr. 24. 11:48
 3/9 Valkoinen perhonen ***** válasza:
Nem hiszem, hogy emiatt papucsnak tűnnél, nálam konkrétan felejtős az a férfi, aki elvárná, hogy a nő szolgálja ki őt, ami az étkezést illeti. Ez kifejezetten jó pont. Persze én is viszonoznám a kedvességet :)
2013. febr. 24. 11:51
 4/9 Valkoinen perhonen ***** válasza:
És igen, együtt is nagyon jó főzni!
2013. febr. 24. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Emiatt ne aggódj... :D Általában szeretik a nők ha egy pasi tud főzni. Főleg ha összedobsz valami jó vacsorát és meghívod. /Persze ha nem éltek együtt./ Ha meg még desszerteket is tudsz csinálni... :D

Én is tudok főzni, meg szeretek is, bár általában lusta vagyok arra, hogy csak magam miatt csináljam. Viszont tapasztalatból tudom, hogy inkább én főzök, mint a nő, mert a mai korombeliek egy része valami katasztrófa a konyhában...

Persze azért vannak jó kivételek. :))

24/F

2013. febr. 24. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Örülnék neki, ha ilyen barátom lenne, ez egyáltalán nem ciki. Sőt!
2013. febr. 24. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem papucsság! Ez egy nagyon kedves gesztus!
2013. febr. 24. 12:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem:)
2013. febr. 24. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, sokkal keményebb az asszonyt kizavarni a konyhába és kiszolgáltatni magunkat. Sőt a sallert is nagyon férfias dolog lezavarni a nőnek.
2013. febr. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!