Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek ha a barátotok azt mondaná hogy még szűz? Vagyis szeretnétek ha elmondaná ha az lenne és nem titkolná?
18 vagyok és szűz, ő 17(1 hónap múlva 18) és nem tudom hogy elmondjam e neki ezt. Mert ez kínos számomra :S
Nem tudom hogy örülne vagy nem vagy mi lenne? Kiakadna?
Én örültem volna, ha anno a barátom elmondta volna. Így úgy voltam vele, hogy ő biztos tudja a dolgát (én is szűz voltam), majd ő tanít... Hát nem jött össze :)
Később elmondta, de nem értettem, miért titkolta.
Simán. :) Persze, nem letámadni kell ezzel, hogy te még szűz vagy, szóval ez meg az...:) Hanem, valami olyan helyzetben, vagy ha ilyesmiről van téma, szerintem akkor elmondod neki, akkor nem is utolsó pillanatra van hagyva...meg semmi. :) Én örülnék neki, ha olyan barátom lenne, és ha el is mondaná, hogy még az....csak jobban örülnék. :) (nem kell feltétlen az, hogy a fiú tanítsa a lányt, vagy fordítva...jó az is, ha együtt tapasztaljátok ki... :)). Aki ilyenen kiakad, azt nem tudom érteni...szerintem ettől csak jobb valaki...
Ha 18, akár 20 éves koráig még szűz, akkor vagy nemvolt még olyan komoly kapcsolata, mint a mostani, vagy nem volt kapható futó kalandokra...szerintem ezek közül egyik sem negatív dolog. :) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!