Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratotok ezt mondana hogyan esne?
Szövegértés felsőfokon :)
Az egész más lenne, ha a srác magát az ünnepet ellenezné.
De itt nem az van, hanem ő tartja, de maximum annyira képes a barátnőjéért, hogy elmenjen a boltba és vegyen neki valamit.
Pedig valóban megoldhatná egyszerűen, olcsón. A barátom pl. miattam csinált először ékszert, valami rettenetes 100 Ft-ot költött rá. Meg a keze munkáját. Nagyon értékeltem!
Anyukám mesélte, hogy neki apukám csóró egyetemistaként origamikat hajtogatott, kedves üzenetekkel. Na ez végképp nem kerül semmibe.
Ha a srác ennyire nem képes, akkor nem tarthatja túl sokra a kapcsolatát... a párom majdnem minden nap képes kitalálni valami ilyen kis apróságot..
én egyszer régen pont ugyanezt mondtam a barátnőmnek, de csak azért hogy annál nagyobb legyen a meglepetés, amit előkészítettem számára :)
igen, akkor rossz volt ránézni szegénykém lekókadt arcára, de aztán annyira örült a meglepetésnek, hogy megérte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!