Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha van barátotok megszoktatok nézni más pasikat pl fészen vagy ha mentek suliba bárhova?

Figyelt kérdés
azért krédezem mert a barátnőm azt akarja beállítani , hogy ő soha nem nézett meg még más pasikat fészen se iskolába de hát könyörgöm szeme csak van azt mondja nem szokott szexi pasikat látni meg helyes fiúkat de hát ezt ne adjuk már be miért tagadjátok vagy tényleg nem néztek..?
2013. márc. 20. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tuti hogy néz másokat, de gondolom fiatalabbak vagytok, "szégyenli" ezt a dolgot, nem akar vele megbántani.

Emiatt ne légy ideges szerintem, ezen hülyeség rágódni.

2013. márc. 21. 00:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy megnézi, bár nekem vannak ismerőseim, akik tényleg nem nézelődnek mikor párkapcsolatban élnek( legalábbis akkor nem mikor én is ott vagyok) De amúgy ezen tényleg nem érdemes veszekedni.
2013. márc. 21. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!