Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen pasikat?
egy ideje sajnos szingli vagyok..és nem tudom hogy találhatnék párt..eddig nem volt problémám mert mindig jött valaki.jó most is van "udvarlóm" több is..De egyiknél sem érzem azt amit kéne...nekem csak komoly kapcsolat kell...
kérdésem hogy jó fej,vicces,legbelül érzékeny.szóval lehet vele lelkizni ,verseket ír mondjuk..érdekli a történelem a művészetek a zene,ezotéria, hűséges nem zavarja ha egy lány kullancs.előny ha piercinges,agyontetovált ,tágítós.. és tetszenek neki az extrém lányok :DD
hülyeséget is írhattok nyugodtan.. :D legalább felvidít :P
csak gondoltam hátha valakinek van ötlete XD
Így nem is olyan jó hülyeségeket írni, hogy megengedted :(
Kénytelen leszek megpróbálni komolyan, és ez a Te lelkeden szárad, pedig trollkodni jöttem :P
Szóval szerintem nagyon egzakt módon behatároltad, ki felelne meg, bár értelmes szempontokat adtál meg, tegyük hozzá.
Egyik kedvenc könyvemben szerepel egy kutatás, mely szerint párkeresésénél a legfontosabb, hogy ilyesmi legyen hasonlóak, mint vallás, politikai nézetek, világlátás stb.
Ezt követik a személyiségjegyek, intelligencia, bár érdekes módon a fizikai tulajdonságok közül a középső ujj hossza a kettő között helyezkedik el, ez nagyon fontos, csak tudatalatt.
Szóval, mivel olyan srác, akire ez mind igaz, nagyon kevés van, szerintem ilyen fontossági sorrendben haladj.
Egyébként mi a különbség rossz vers és nem-vers között? Ha úgy vesszük, mindenki ír verseket, csak nem jókat ... :)
"Mivel minden manipulálható, soha nem tudod meg az igazat..."
ez így igaz és én is majdnem megbuktam :D.. De szeretem mert érdekes.. és vannak akik próbálják az igazságot megtalálni,leírni.
Tehát ha a költő épp ezt érzi, akkor ez vers?
Christian Morgenstern:
Hal éji éneke
(Szabó Lőrinc fordítása)
ˉ
˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘ ˘ ˘
ˉ ˉ ˉ
˘ ˘
ˉ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!