Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas testzsírszázalékkal rendelkező férfiként hogyan találhatnék barátnőt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 14:43
11/15 anonim válasza:
Nekem 20% alatt van, minimum azt várom el, hogy a páromnak is ennyi legyen (neki 10% :D szerencsére, egy görög isten:) ) szóval nem....bár ismerek olyan párt akik közül mindkét félnek olyan 30-40%....de hát akkor ez azt jelenti h csak annyit várhatsz el, amennyit adsz :) ne akarj bombázót dagiként....
12/15 anonim válasza:
11: De legalább ne ennyire lenézően írtad volna. :D
Majd emlékezz erre x gyerek után, 35-40 évesen. :P
13/15 anonim válasza:
Fogyj le, de ez még semmire sem garancia. Én lefogytam, azt hittem, több esélyem lesz Legutóbbi mérésen 16,8% volt a testzsírom. Ugyanúgy nem kellettem még egy lánynak sem, mint dagadtan. Szóval nálam kicsit sem érte meg a sok lemondást és szenvedést.
14/15 anonim válasza:
11-es vagyok: vissza fogok, ne aggódj :))) a gyerek és a kor nem kifogás arra, hogy valaki ne tartsa karban a testét (édesanyám 2 gyerek után 50 kiló volt, konkrétan olyan 10-14% testzsirral, szóval pontosan tudom, hogy ha meghízok az nem a gyerekeim hibája hanem csak is az enyém lesz:D de egyelőre meg nem akarok gyereket, és nem is öregszem:D)
15/15 anonim válasza:
Amúgy egy fiúnál gázabb a nagyobb testzsír....nektek könyebb a sok tesztoszteron miatt, izmot növeszteni és zsírt veszteni (akinek nem, annak valami problémája van, azon kívül h zabál mindenféle mekiskaját :D)
Amíg egy lánynál 35% az elhízott határa, addig fiúnál már 25% körül van....de nektek könyebb is :P Csak pár dolgot cserélj le a szokásaidban és máris -5-10 kiló fog lemenni.....ne egyél fehér kenyeret, tésztát, ne igyál cukros lötyiket...még mozogni sem kell (persze nem árt) és máris látszani fog a hatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!