Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék barátnőt?
"szerelmes is szeretnék lenni,de nem tudom milyen érzés az amikor ott a rózsaszín köd stb."
Mindegy, hogy tudod-e milyen érzés, úgysem elhatározás kérdése, hogy szerelmes leszel-e vagy sem. Az jönni fog magától, mint a nátha. Úgyhogy felesleges előre analizálni.
Esetleg, ha ezek szerint még úgysem vagy szerelmes beléjük, akkor kezelhetnéd a megismert lányokat is új barátként?
A kifogáskeresést pedig hagyd abba.
Nagyon aranyosnak tűnsz ez alapján, ami elég fura. Úgy értem mosolygásra késztettél az írásoddal, ami miatt az aranyos jelző jutott eszembe:)
Valószínűleg kaptál már privát üzeneteket a saját korosztályodból, és a kérdés is "régi", így én nem kellek ide a 17 évemmel.
Mindenesetre úgyis megtalálod az igazit, eddig még biztos nem volt olyan, aki megérdemelte volna a szereteted.
Ilyen téren együtt érzek veled.
Félreértés ne essék, nem vagyok meleg, az ellenkező nemből vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!